Νέο πακέτο για το Thrustmaster T.16000M Joystic

Καταφθάνει μαζί με το Elite Dangerous Arena
11 Οκτωβρίου 2016 22:52
Νέο πακέτο για το Thrustmaster T.16000M Joystic

Η Thrustmaster σε συνεργασία με την Frontier Developments φέρνουν στην αγορά ένα νέο πακέτο που συνδυάζει το T.16000M Joystic με τον διαστημικό τίτλο, Elite Dangerous Arena. Το συγκεκριμένο πακέτο βρίσκεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων, με τιμή που ανέρχεται στα €59,99.

Αναλυτικές πληροφορίες στο δελτίο Τύπου που μας παραχώρησε η εταιρία και ακολουθεί παρακάτω.


Rennes, 11 Οκτωβρίου 2016 – Με την κυκλοφορία του πακέτου που περιλαμβάνει το T.16000M και το Elite Dangerous Arena, η Thrustmaster και η Frontier Developments plc συνεχίζουν να ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν στους παίκτες ακόμη μεγαλύτερο ρεαλισμό στο παιχνίδι.

Πτήση στο βαθύ διάστημα:

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο με το οποίο οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν σε επικές μάχες στο διάστημα, όπως στους μονομάχους του διαστήματος: αυτή η ανεπανάληπτη ευκαιρία γίνεται πραγματικότητα με το πακέτο T.16000M + Elite Dangerous Arena. Για να βγαίνουν οι πιλότοι πάντα αήττητοι από τις μάχες στο Elite Dangerous Arena, μπορούν να βασιστούν στις μοναδικές λειτουργίες του T.16000M, όπως η ασύγκριτη ακρίβεια, με βάση την τεχνολογία H.E.A.R.T (HallEffect Accurate Technology™), η οποία χρησιμοποιεί μαγνητικούς αισθητήρες με σκοπό οι χρήστες να βιώνουν ακρίβεια 256 φορές μεγαλύτερη σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα. Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι κάνοντας χρήση του εκπτωτικού κοπονιού που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του T.16000M*. Ξύνοντας την ειδική επιφάνεια του κουπονιού θα βρείτε έναν μοναδικό κωδικό, ο οποίος έχει ισχύ έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017, και με τον οποίο οι παίκτες έχουν πρόσβαση στην ενότητα Arena του παιχνιδιού Elite Dangerous. Στην ενότητα Arena θα βρείτε 4 διαστημόπλοια, επιλογές τακτικής που ξεκλειδώνουν σύμφωνα με τη βαθμολογία στον πίνακα σκορ, 4 διαστημικές αρένες και μάχες για έως και 8 παίκτες. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει επίσης το πακέτο tactical paint με 6 διαθέισμους διαφορετικούς χρωματισμούς για το διαστημόπλοιο Faulcon deLacy Cobra Mk III που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο βασικό παιχνίδι Elite Dangerous με σκοπό την αναβάθμιση του πλοίου σας.

Τα βασικά κλειδιά της νίκης:

Το T.16000M είναι ένα επιτυχημένο προϊόν, και ιδανική προσθήκη στην αυθεντική σειρά προϊόντων προσομοιώσεων πτήσης της Thrustmaster. Αυτό το joystick εξαιρετικής ακρίβειας ξεχωρίζει για τον φουτουριστικό σχεδιασμό του και προσαρμόζεται σε όλα τα παιχνίδια προσομοίωσης πτήσης. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο για αμφιδέξια χρήση, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τόσο τους δεξιόχειρες όσο και τους αριστερόχειρες πιλότους. Το joystic είναι εντυπωσιακά εξοπλισμένο με 16 κουμπιά δράσης, 4 ανεξάρτητους άξονες που περιλαμβάνουν ένα πηδάλιο για τον έλεγχο περιστροφής του στικ, μια εργονομική σκανδάλη, έναν διακόπτη τύπου hat πολλών κατευθύνσεων, ένα πλατύ στήριγμα χεριού και μια βαριά βάση. Ως προσθήκη στην αποδοτικότητα και την ακρίβεια, παρέχεται επίσης ιδανική άνεση, χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό του προϊόντος. Το προϊόν T.16000M είναι συμβατό με το λογισμικό T.A.R.G.E.T (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor), με το οποίο οι παίκτες μπορούν να συνδυάσουν πολλά προϊόντα από τη σειρά προϊόντων προσομοίωσης πτήσης της Thrustmaster ώστε να αναγνωρίζονται ως μία συσκευή σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης των αντιστοιχίσεων.

  • Το πακέτο T.16000M και Elite Dangerous Arena κυκλοφορεί τώρα με προτεινόμενη τιμή λιανικής 59,99€ (οι φόροι περιλαμβάνονται).

*Για να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες τον κωδικό του εκπτωτικού κουπονιού, να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το παιχνίδι Elite Dangerous Arena, απαιτείται εγγραφή στον ιστότοπο www.elitedangerous.com.

Οδηγίες εγγραφής: Κάντε κλικ στο κουμπί Ο λογαριασμός μου (επάνω δεξιά)/Εγγραφή, μετά καταχωρήστε τα προσωπικά σας στοιχεία ως απαιτείται (οι παίκτες πρέπει να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο επιβεβαίωσης που παρέχεται στο μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου που έχουν

Tags: