Mavic Pro: Το αναδιπλούμενο drone της DJI

Η απάντηση της εταιρίας στο Karma drone της GoPro
28 Σεπτεμβρίου 2016 06:47
Mavic Pro: Το αναδιπλούμενο drone της DJI

Μία εβδομάδα μετά την παρουσίαση του Karma drone από την GoPro, έρχεται η απάντηση από το στρατόπεδο της DJI με το νέο αναδιπλούμενο Mavic Pro drone. Τα δύο μπροστινά άκρα του drone αναδιπλώνονται στο σώμα και τα δύο πίσω άκρα κάτω από αυτό, επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά του μέσα σε τσάντα. Οι έλικες είναι επίσης αναδιπλούμενοι.

Το βάρος του DJI Mavic Pro είναι μόλις 0.75kg και μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητες 65km/h. Υπάρχει επιλογή συνδυασμού του drone με ένα αναδιπλούμενο controller της DJI το οποίο μπορεί να προσφέρει ακτίνα δράσης έως και 7 χιλιόμετρα, ενώ υποστηρίζει και 1080p streaming στο smartphone το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε μέσω Facebook Live, YouTube και Periscope με την εφαρμογή της DJI. Αν δεν επιλέξετε το controller, μπορείτε να χειριστείτε το drone μέσα από τη smartphone εφαρμογή.

Το DJI Mavic Pro μπορεί να παραμείνει στους αιθέρες για 27 λεπτά πτήσης και ενσωματώνει κάμερα 12MP με δυνατότητα καταγραφής 4K video στα 30fps και 1080p στα 96fps. Διαθέτει Active Track για να παραμείνει “κλειδωμένο” σε εσάς όσο καταγράφει τις δραστηριότητές σας, ενώ είναι και εξοπλισμένο με αισθητήρες αποφυγής εμποδίων.

Το DJI Mavic Pro θα γίνει διαθέσιμο στα μέσα Οκτωβρίου, ενώ οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν ήδη στα €1.199 και στα €1.499 για το πακέτο με έξτρα έλικες, δύο επιπλέον μπαταρίες, φορτιστή για ταυτόχρονη φόρτιση πολλών μπαταριών, φορτιστή αυτοκινήτου, αντάπτορα και τσάντα ώμου.

Tags: