Google Allo: Η έξυπνη πλατφόρμα μηνυμάτων της Google

Διαθέσιμη από σήμερα
22 Σεπτεμβρίου 2016 06:24
Google Allo: Η έξυπνη πλατφόρμα μηνυμάτων της Google

Η Google ξεκίνησε τη διάθεση του Google Allo, της νέας messaging πλατφόρμας της σε παγκόσμιο επίπεδό μετά από μήνες αναμονής. Το Allo είχε ανακοινωθεί στο Google I/O 2016 μαζί με το Google Duo, την εφαρμογή βιντεοκλήσεων η οποία ήδη κυκλοφορεί. Η Google κατηγοριοποιεί το Allo ως “έξυπνη εφαρμογή μηνυμάτων” η οποία χρησιμοποιεί εσωτερικές και εξωτερικές πληροφορίες για να δημιουργήσει πλούσιες συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων, ενώ επικεντρώνεται στην ταχύτητα, την έκφραση, την εξυπνάδα και την ιδιωτικότητα.

Μέσω του Smart Reply, το Allo αναλύει τη συζήτησή σας και δημιουργεί προτάσεις απάντησης για τα εισερχόμενα μηνύματα με κείμενο, emojis, φωτογραφίες ή και συνδυασμό αυτών. Με τον καιρό το πρόγραμμα θα προσαρμοστεί στο δικό σας στυλ γραφής.

Το Allo έρχεται με “πλούσιο καμβά για να εκφραστείτε” με κείμενο, emojis, φωτογραφίες, videos και αυτοκόλλητα.

Η Google θέλει να προσφέρει την πιο “έξυπνη” εφαρμογή που μπορεί και έτσι το Allo έχει διαρκώς ενεργό το Google Assistant για γρήγορη παροχή πληροφοριών.

Όπως και με τον Chrome, έτσι και με το Allo μπορείτε να μπείτε σε Incognito Mode, για κρυπτογραφημένες συνομιλίες οι οποίες εξαφανίζονται μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο που εσείς θέτετε.

Το Google Allo θα αρχίσει να εμφανίζεται στα app stores των Android και iOS σε όλο τον κόσμο μέσα στις επόμενες μέρες. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε, μπορείτε να κατεβάσετε το APK αρχείο.