Το πρώτο Google Tango τηλέφωνο είναι το Phab 2 Pro της Lenovo

Ένα "θηρίο" που έρχεται αυτό το φθινόπωρο
10 Ιουνίου 2016 06:20
Το πρώτο Google Tango τηλέφωνο είναι το Phab 2 Pro της Lenovo

Η δεύτερη γενιά των Phab τηλεφώνων της Lenovo έφτασε, με το κορυφαίο μοντέλο τους να είναι ταυτόχρονα και το πρώτο τηλέφωνο που ενσωματώνει την τεχνολογία από το Project Tango της Google, αισθητήρες και κάμερα δηλαδή που μπορούν να χαρτογραφούν το περιβάλλον τους. Η τριπλή κάμερα του Phab 2 Pro “βλέπει” το περιβάλλον της σε 3D, με αίσθηση βάθους, ενώ ταυτόχρονα οι αισθητήρες καταγράφουν την τοποθεσία και τα αντικείμενα γύρω από το τηλέφωνο 250.000 φορές το δευτερόλεπτο.

Το μέγεθός της οθόνης ανάλυσης 2560x1440 αγγίζει τις 6.4 ίντσες και στο εσωτερικό του έχει τον οκταπύρηνο Snapdragon 652, ειδικά σχεδιασμένο από την Qualcomm για το Phab 2 Pro. Η RAM βρίσκεται στα 4GB και ο εσωτερικός χώρος στα 64GB επεκτάσιμος με microSD. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 4.050mAh. Στον ήχο διαθέτει Dolby Atmos χαρακτηριστικά με δυνατότητα καταγραφής ήχου σε 5.1 surround. Στο λογισμικό βρίσκουμε τη Marshmallow έκδοση του Android.

Όλα αυτά στην τιμή των $500. Το Lenovo Phab 2 Pro αναμένεται να διατεθεί αρχικά για online παραγγελίες από τα καταστήματα Lowe’s και Best Buy μέχρι το τέλος της χρονιάς.