Τα προϊόντα της Cooler Master στην Computex 2016

Διευρυμένη γκάμα προϊόντων
01 Ιουνίου 2016 06:15
Τα προϊόντα της Cooler Master στην Computex 2016

Διευρύνει το product portfolio της η Cooler Master στην Computex 2016 για να παρέχει περισσότερες επιλογές, καλύπτοντας τις ανάγκες των χρηστών PC. Το MasterConcept 2.0 προωθεί τις δυνατότητες του modular σχεδιασμού, ενώ η γκάμα των αξεσουάρ μεγαλώνει με προϊόντα που η ίδια η κοινότητα δημιουργεί, μέσω της MakerHub πλατφόρμας. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

COMPUTEX, Ταϊπέι, Ταϊβάν – Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, αποκαλύπτει σήμερα τα επόμενα βήματά της προς την υλοποίηση της Maker φιλοσοφία της, στην σύνθεση και χρήση PCs. Στο booth και στο meeting room της Cooler Master, οι επισκέπτες μπορούν να δουν το πώς η Cooler Master διευρύνοντας το product portfolio της επιτρέπει σε ακόμα περισσότερους δημιουργούς και επαγγελματίες να κυνηγήσουν πιο αποτελεσματικά τις PC-powered φιλοδοξίες τους και να διαπιστώσουν τι μπορεί να προκύψει μέσω της δύναμης των custom-built PCs.

Στο booth, οι επισκέπτες μπορούν να συνθέσουν μουσική σε ένα 3D περιβάλλον. Να ζήσουν ένα ρεαλιστικό άλμα με αλεξίπτωτο, σε εξομοίωση. Να χειριστούν ένα πολεμοχαρές robot. Να προκαλέσουν έναν μουσάτο Twitch streamer/gamer σε ένα ανταγωνιστικό match. Ή να σχεδιάσουν και να τυπώσουν τα δικά τους keycaps. Όλα τα παραπάνω γίνονται δυνατά μέσα από την δουλειά βραβευμένων developers, μηχανικών, streamers και σχεδιαστών που χρησιμοποιούν Cooler Master προϊόντα και μοιράζονται τις αξίες της εταιρίας σε σχέση με την ατομική ελευθερία και την δημιουργικότητα.

Το feedback που παίρνουμε από την κοινότητα μας δείχνει ότι ο κόσμος πραγματικά ταυτίζεται με την έννοια του να δημιουργήσει κάτι πραγματικά μοναδικό για τον ίδιο” λέει ο Global Marketing Director, Raymen Wu. “Φέτος, η maker φιλοσοφία έρχεται σε όλο μας το product portfolio και στους νέους τρόπους με τους οποίους υποστηρίζουμε τις δημιουργικές προσπάθειες την κοινότητας.”

MasterCase και MasterBox: Modular με πολλούς τρόπους

Το MasterCase και το FreeFormTM Modular System δημιουργούν ακόμα περισσότερες δυνατότητες για προσωπικές επιλογές και έκφραση καθώς όλο και περισσότερα towers προστίθενται στην MasterCase, MasterCase Pro και MasterCase Maker σειρά προϊόντων. Μια πλήρης σε μεγέθη γκάμα cases είναι ήδη εδώ καθώς και νέα απλά ή πιο ιδιαίτερα σχέδια βρίσκονται πλέον στην διάθεσή σας. Εκτός από το modular frame, ένα διαρκώς αυξανόμενο οικοσύστημα MasterAccessories και MakerMade Accessories μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαμορφωθεί το εξωτερικό και να προσαρμοστεί το εσωτερικό layout του tower σας. Στη δεύτερη εκδοχή της πρωτοποριακής πλατφόρμας της Cooler Master, MasterConcept 2.0, γίνονται άλματα προς την κατεύθυνση ενός εντελώς modular case το οποίο δεν έχει καθορισμένη μορφή ή λειτουργίες και περιμένει τον χρήστη να ορίσει τα πάντα από το μηδέν. Η σειρά MasterBox, μια πιο βασική σειρά cases που διαθέτει επεκτάσιμα χαρακτηριστικά και ευέλικτο layout, διευρύνεται επίσης με ένα mini-tower καθώς και με νέα χρώματα και σχέδια.

Δεκαετίες καινοτομιών σε όλο το Thermal Line-Up

Η βραβευμένη thermal solutions σειρά προϊόντων της Cooler Master μεγάλωσε για να διευκολύνει την επιλογή του κατάλληλου cooling που ταιριάζει στο δικό σας case layout. Παράλληλα, όλες οι μονάδες έχουν βελτιωθεί και έχουν ενσωματώσει τις νέες τεχνολογίες σε όλα τα τμήματα της αγοράς. Η MasterAir air cooler σειρά ψυκτρών καθώς και η MasterGel σειρά θερμοαγώγιμων παστών διαθέτουν πλέον πολλαπλές προτάσεις από το entry-level μέχρι και στις Pro και Maker εκδοχές τους, με την αυξημένη ποιότητα και τις εκτεταμένες δυνατότητες customization. Ταυτόχρονα, βλέπουμε και τις πρώτες προσθήκες στο κομμάτι των υδροψύξεων με τις MasterLiquid Pro 120 και 240 AIO, που διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό στην αντλία και ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις του χρήστη. Η σειρά MasterFan Series απέκτησε τους MasterFan Pro, με ρυθμιζόμενα profiles ταχύτητας για μια ποικιλία εφαρμογών σε υποσυστήματα του υπολογιστή σας ή για τον εξαερισμό του case σας. Όλα τα CPU coolers πλέον περιέχουν την MasterGel Pro ή την MasterGel Maker, αναλόγως του τμήματος της αγοράς που ανήκουν.

MasterWatt: Ισχυρό, αξιόπιστο και δροσερό

Η MasterWatt σειρά προϊόντων ξεκίνησε με το κορυφαίο MasterWatt Maker 1200 και θα επεκταθεί σε μια πλήρη γκάμα MasterWatt PSUs για διάφορα επίπεδα απαιτούμενης ισχύος και ελέγχου. Όλη η σειρά ενσωματώνει ιδιαίτερες αλλαγές στο σχεδιασμό των κυκλωμάτων, των ψυκτρών και του ανεμιστήρα έτσι ώστε να μειωθεί η θερμική σπατάλη, να ενισχυθεί η αξιοπιστία και να εξασφαλιστεί η μακροζωία της μονάδας. Όλα αυτές οι τεχνολογίες γίνονται διαθέσιμες στα high end μοντέλα της εταιρίας με αφετηρία την σειρά MasterWatt.

Προσαρμόστε την υφή και την αίσθηση του υπολογιστή σας με περιφερειακά

Τα περιφερειακά μας έχουν ξανασχεδιαστεί για να επιτρέπουν σημαντικές αλλαγές και προσαρμογές ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον χαρακτήρα του χρήστη. Εκτός από τα διαφορετικά μεγέθη της σειράς MasterKeys, οι χρήστες έχουν στην διάθεσή τους μια πλειάδα επιλογών για τον φωτισμό και τους διακόπτες· από την απόλυτη απλότητα, μέχρι τις άπειρες επιλογές παραμετροποίησης τους MasterKeys Pro RGB και του λογισμικού του. Η σειρά MasterMouse ξεκινά με ένα απλό και καθαρό, αμφιδέξιο design και φτάνει σε swappable panels για το μέγεθος και την υφή στην Pro εκδοχή του. Η τεχνολογία Bass FX technology των MasterPulse, επιτρέπει τόσο στα in-ear όσο και στα over-ear headphones την ενεργοποίηση ενός εντυπωσιακού bass boost χάριν στο μοναδικό hardwiring των μονάδων.