Η τιμή των Windows 10 από τις 29 Ιουλίου και μετά

Φτάνει στο τέλος της η προσφορά για δωρεάν αναβάθμιση
06 Μαΐου 2016 02:58
Η τιμή των Windows 10 από τις 29 Ιουλίου και μετά

Όλοι οι χρήστες που χρησιμοποιούσαν τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, Windows 7, Windows 8 και Windows 8.1, είχαν την δυνατότητα για έναν χρόνο από την ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 10 να αναβαθμιστούν δωρεάν στο νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρίας. Αυτή η περίοδος φτάνει σχεδόν στο τέλος της, αφού από τις 29 Ιουλίου, οι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν $119 για να αποκτήσουν το νέο λειτουργικό σύστημα.

Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Ysuf Mehdi, έκανε γνωστό μέσα από το Windows Blog, ότι τα Windows 10 "τρέχουν" ήδη σε τριακόσια εκατομμύρια συσκευές. Επίσης σε δήλωση του είπε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε τα Windows 10, να έχουν γίνει μια από τις μεγαλύτερες online υπηρεσίες σε λιγότερο από ένα χρόνο. Το όραμα μας είναι να προσφέρουν οικεία εμπειρία, ασφαλέστερη χρήση, ενώ ταυτόχρονα να είναι πιο προσωπικά και παραγωγικά, επιτρέποντάς έτσι νέες καινοτομίες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία ανέφερε πως στα Windows 10 έχουν δαπανηθεί περισσότερες από εννιά δισεκατομμύρια ώρες για gaming.