Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Η SpaceX θα προσγειωθεί στον Άρη το 2018

Φιλόδοξα τα νέα σχέδια της εταιρίας

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Η SpaceX θα προσγειωθεί στον Άρη το 2018

Η SpaceX του Elon Musk ανακοίνωσε επίσημα μέσω Twitter, τα σχέδιά της για να προσγειώσει ένα διαστημικό όχημα στον Άρη μέχρι το 2018. Το όχημα της SpaceX θα είναι το Red Dragon και αποστολή του θα είναι να συλλέξει τα δείγματα που έχει συγκεντρώσει το Mars Rover της NASA και έπειτα να επιστρέψει στη Γη.

Οι Falcon 9 πύραυλοι της SpaceX δεν μπορούν να κάνουν αυτό το ταξίδι και γι’ αυτό το λόγο επιστρατεύεται ο Falcon Heavy, ο οποίος θα εκτοξευθεί για πρώτη φορά από το Kennedy Space Center την επόμενη χρονιά.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.