Logitech Color Collection 2014

Νέα συλλογή χρωματιστών ποντικιών από την Logitech
05 Ιουνίου 2014 10:40
Logitech Color Collection 2014

Παρακάτω ακολουθεί δελτίο Τύπου της Logitech για την νέα συλλογή ποντικιών της.

Η Logitech, η μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως στην αγορά ποντικιών υπολογιστών, παρουσίασε σήμερα την έκτη ετήσια συλλογή της Color Collection, με τρία από τα πιο δημοφιλή ποντίκια της να κυκλοφορούν σε νέα εντυπωσιακά σχέδια και μοντέρνα χρώματα. Έτσι η νέα λαμπερή και πολύχρωμη συλλογή βάζει… στο χέρι μας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών από μοδάτα αξεσουάρ.

«Η νέα Logitech Color Collection σχεδιάστηκε ώστε να αντικατοπτρίζει την ελευθερία έκφρασης της ατομικότητάς μας στη σύγχρονη κοινωνία» σχολίασε η Charlotte Johs, global vice president  ανάπτυξης προϊόντος για αξεσουάρ PC της Logitech. «Τα χρώματα και τα μοτίβα μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεσή μας αλλά και να αποδώσουν το προσωπικό μας στυλ. Τα  τολμηρά σχέδια και τα έντονα χρώματα της συλλογής, επιτρέπουν στους χρήστες να δείξουν στον κόσμο πόσο μοναδικοί είναι.»

Η καινούρια συλλογή Logitech Color Collection προσφέρει ποικιλία σχεδίων, από κλασικές διχρωμίες μέχρι εντυπωσιακά σχέδια, ενώ έχει εφαρμοστεί σε μερικά από τα πιο δημοφιλή ποντίκια της εταιρίας.  Ανάμεσά τους είναι το Logitech® Wireless M325, μια ιδανική μίξη άνεσης και ακρίβειας, σχεδιασμένο ειδικά για πλοήγηση υψηλής ακρίβειας στο διαδίκτυο. Στη συλλογή βρίσκουμε ακόμη το συμπαγές Logitech® Wireless M317 με την εξελιγμένη τεχνολογία οπτικής ανίχνευσης της Logitech, αλλά και το Logitech® Mini M187, ένα ποντίκι τσέπης που μπορεί να μας ακολουθήσει παντού χάρη στο πολύ μικρό του μέγεθος. 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για τη νέα συλλογή Logitech Color Collection είναι €30,99 για το ποντίκι Logitech® Wireless M325, €25,99 για το ποντίκι Logitech® Wireless M317 και €20,99 για το Logitech® Mini M187. Όλα τα νέα σχέδια αναμένεται να είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site  www.logitech.com.

 

Tags: