Χρήστες του Nexus 5X αναφέρουν προβλήματα στην απόκριση της αφής

Κατά τη διάρκεια της φόρτισης
20 Νοεμβρίου 2015 17:25
Χρήστες του Nexus 5X αναφέρουν προβλήματα στην απόκριση της αφής

Το τελευταίο διάστημα πολλοί είναι οι χρήστες του Nexus 5X, οι οποίοι ανέφεραν σε διάφορα forum ότι η οθόνη της συσκευής τους παρουσιάζει κάποια προβλήματα στην απόκριση της αφής, κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Μάλιστα ένας από αυτούς, δημοσίευσε ένα post στο forum του Reddit, αναφέροντας ότι το πρόβλημα με την απόκριση της αφής παρατηρείται, όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη με το φορτιστή που περιλαμβάνεται στο κουτί του Nexus 5X. Ακόμη, αναφέρει ότι κατά τη φόρτιση, μειώθηκε αισθητά η απόκριση της αφής στην πληκτρολόγηση, κάτι που μπορεί να καταστρέψει την εμπειρία χρήσης της συσκευής. Αυτό οφείλεται στο ότι ο αυθεντικός φορτιστής του Nexus 5X προκαλεί κάποια ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή στην οθόνη, επηρεάζοντας έτσι την αφή. Το καλό βέβαια στην υπόθεση είναι, ότι με τη χρήση άλλων φορτιστών το πρόβλημα λύνεται.

Τέλος, τα προβλήματα στην απόκριση της αφής πιθανόν να έχουν επιλυθεί από την LG και τη Google με την έλευση των νέων παρτίδων που κατασκευάστηκαν το Νοέμβριο και φέρουν σειριακό αριθμό που αρχίζει με 511.