Το Galaxy Ring της Samsung θα έχει μία σημαντική λειτουργία που θα σας φανεί χρήσιμη

Και θα έχει να κάνει με τον ύπνο σας
01 Ιουλίου 2024 15:33
Το Galaxy Ring της Samsung θα έχει μία σημαντική λειτουργία που θα σας φανεί χρήσιμη

Το επόμενο Unpacked event της Samsung έχει δρομολογηθεί για τις 10 του Ιουλίου, στο οποίο αναμένεται να δείτε τα νέα έξυπνα ρολόγια της εταιρίας, τα Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6, ενώ μεταξύ άλλων θα παρουσιαστεί επίσημα και το Galaxy Ring.

Πρόκειται για ένα έξυπνο δαχτυλίδι το οποίο βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό και επιτέλους θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό, όπως την τιμή του και μάλλον και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, ένα νέο ρεπορτάζ του Android Authority έρχεται τώρα για να αποκαλύψει μερικά από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Galaxy Ring θα μπορεί να μετράει τους καρδιακούς παλμούς και το στρες σας, καθώς και να μετράει τη θερμοκρασία του δέρματος, αλλά και τον κύκλο της περιόδου. Παράλληλα θα διαθέτει μία ακόμη λειτουργία που μάλλον θα φανεί χρήσιμη σε όσους ροχαλίζουν.

Ναι, το έξυπνο δαχτυλίδι της Samsung θα έχει τη δυνατότητα να μετράει το ροχαλητό του ανθρώπου. Τα νέα έρχονται μέσα από το APK του Samsung Health από το Android Authority, όπου βλέπουμε ότι υπάρχει η επιλογή της μέτρησης του ροχαλητού από το Galaxy Ring (στις άλλες συσκευές της Samsung υπήρχε ήδη).

Δείτε φωτογραφίες με τις λειτουργίες του Galaxy Ring:

Η συσκευή αντιπροσωπεύει μια στρατηγική κίνηση της Samsung, η οποία θέλει να διαφοροποιήσει τις wearable προσφορές της και να στοχεύσει σε μια εξειδικευμένη αγορά στον τομέα της υγείας και της γυμναστικής.

Το Galaxy Ring θα αποκαλυφθεί πλήρως σε λίγες ημέρες από την Samsung και οι φήμες λένε ότι θα κοστίζει από 300 έως και 350 δολάρια. Επίσης ακούγεται ότι θα υπάρξει και μία επί πληρωμή έκδοση του Samsung Health, όπου με 10 δολάρια το μήνα, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες, σχεδόν όπως είδαμε με το Fitbit Premium.

Tags: