Βρήκατε φθηνό YouTube Premium μέσω VPN; Η Google το ξέρει και παίρνει τα μέτρα της

Η Google σε νέες δηλώσεις
21 Ιουνίου 2024 11:04
Βρήκατε φθηνό YouTube Premium μέσω VPN; Η Google το ξέρει και παίρνει τα μέτρα της

Είστε από εκείνους που βρήκατε μια καλύτερη προσφορά για το YouTube Premium μέσω VPN από άλλες χώρες; Τότε να σας πούμε ότι θα πρέπει να προετοιμαστείτε για “block”, καθώς η Google μετά τον αποκλεισμό των ad blockers που σας ενημερώσαμε πρόσφατα, τα βάζει και με τα VPN.

Φαίνεται ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν γίνει Premium συνδρομητές στο YouTube, αλλά βρίσκουν άλλους πιο οικονομικούς τρόπους για τη συνδρομή τους. Μεταξύ άλλων, ορισμένοι χρήστες βάζουν VPN για να αγοράσουν τη συνδρομή φθηνότερα, ωστόσο, η Google δείχνει να το γνωρίζει αυτό και θέλει να βάλει ένα τέλος.

Μιλώντας στο TechCrunch, η Google δήλωσε ότι μπορεί να εντοπίσει πότε ένας Premium συνδρομητής κάνει εγγραφή από άλλη χώρα σε σχέση με αυτή που μένει και από εδώ και πέρα, όταν θα συμβαίνει αυτό, το σύστημα θα ζητάει από τον χρήστη να ενημερώσει τα στοιχεία χρέωσης.

Για να παρέχουμε τα πιο ακριβή πακέτα και προσφορές που είναι διαθέσιμα, διαθέτουμε συστήματα για τον προσδιορισμό της χώρας των χρηστών μας. Σε περιπτώσεις όπου η χώρα εγγραφής δεν ταιριάζει με το σημείο όπου ο χρήστης έχει πρόσβαση στο YouTube, ζητάμε από τα μέλη να ενημερώσουν τα στοιχεία χρέωσής τους στην τρέχουσα χώρα διαμονής τους.

Τα VPN χρησιμοποιούνται συνήθως για την προστασία των χρηστών και τα cyberattacks, αλλά μπορούν επίσης να κρύψουν την IP ενός χρήστη, ο οποίος μπορεί να αλλάξει όποτε θέλει την τοποθεσία του. Έτσι, πολλοί ήταν εκείνοι που άλλαζαν χώρα με σκοπό να βρουν το YouTube Premium φθηνότερο σε σχέση με την κοστολόγηση που έχει στη χώρα του.

Το YouTube Premium έχει διαφορετική τιμολόγηση ανά χώρα.

Tags: