Ο MKBHD έκαψε με φωτόσπαθο ένα Nokia 3310 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήθελε να δοκιμάσει την αντοχή του θρυλικού κινητού της Nokia ο γνωστός tech YouTuber
14 Ιουνίου 2024 18:57
Ο MKBHD έκαψε με φωτόσπαθο ένα Nokia 3310 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας από τους πιο γνωστούς YouTubers τεχνολογίας του πλανήτη, ο MKBHD ήθελε να δοκιμάσει να κάνει ένα πείραμα με το... καινούργιο του lightsaber. Βλέπετε το επίσης γνωστό κανάλι Hacksmith που ειδικεύεται σε τέτοιες DIY και custom κατασκευές φτιάχνει και πουλάει αληθινά lightsabers όπως αυτά που βλέπετε στις ταινίες του Star Wars. Τουλάχιστον όσο πιο ανθρώπινα και τεχνολογικά δυνατό είναι να γίνει κάτι τέτοιο, αν και μπορούν να δημιουργούν φλόγα που μοιάζει με δέσμη φωτός, δίνοντας έτσι και την όψη ενός lightsaber αλλά και το ανάλογο αποτέλεσμα. 

Ο Marques Brownlee, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ, στο οποίο το κανάλι "Hacksmith" του έστειλε ένα από τα καινούργια τους "mini-sabers" που είναι ένα μικρότερης κλίμακας "φωτόσπαθο". 

Η πρώτη του αντίδραση, όπως λέει κιόλας στο βίντεο ήταν να δοκιμάσει κάτι. Ένα πείραμα στην ουσία όπου τεστάρει τις αντοχές του θρυλικού Nokia 3310, του κινητού που έχει μείνει στην ιστορία για την ανθεκτικότητά του και έχουν γίνει αμέτρητα σχετικά memes. Τι έκανε με αυτά τα δύο; Μα φυσικά επιχείρησε να κάψει το Nokia 3310 με το μίνι φωτόσπαθο και να δει αν μετά θα λειτουργεί. Σύγκρινε κιόλας με ένα πλήρως λειτουργικό Nokia τις διαφορές που είχε πριν και μετά και φυσικά σχολίασε στο τέλος ότι όχι μόνο άντεξε και λειτουργούσε κανονικά το κινητό μετά το κάψιμο, αλλά το γεγονός ότι ένα μοντέρνο smartphone δε θα επιβίωνε λόγω της οθόνης αφής. 

Δείτε το σχετικό viral βίντεο: