Πέθανε ξαφνικά ο δημοφιλής YouTuber Comicstorian

Σε ηλικία μόλις 40 ετών
12 Ιουνίου 2024 20:03
Πέθανε ξαφνικά ο δημοφιλής YouTuber Comicstorian

Ο γνωστός YouTuber ονόματι "Comicstorian" γνωστός με το πραγματικό του όνομα, Ben Potter, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόις 40 ετών, σκορπώντας θλίψη στους fans αλλά και στην κοινότητα των δημιουργών του YouTube. H σύζυγός του, Nathalie Potter, ανακοίνωσε την είδηση στις 10 Ιουνίου, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Comicstorian στην πλατφόρμα Χ, λέγοντας ότι ο σύζυγός της πέθανε σε ένα δυστύχημα το περασμένο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα στις 8 Ιουνίου. 

"Για πολλούς από εσάς, ήταν ο Comcistorian, που εξέφραζε ιστορίες από πολλά διαφορετικά μέσα. Για τους αγαπημένους του, ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο υποστηρικτικά άτομα που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει. Ως σύζυγος, ως γιος, ως αδερφός, ως φίλος ή ακόμη και ως απλός ξένος, ο Μπεν ήταν αγαπητός και γνήσιος. Ήταν κάποιος που άκουγε και έβρισκε χρόνο για τους αγαπημένους του. Το κανάλι του ήταν ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του, και ενώ όλοι χρειαζόμαστε το χρόνο μας για να τον θρηνήσουμε, ξέρω ότι δεν θα ήθελε να τελειώσει έτσι. Ο Ben πέρασε πάνω από 10 χρόνια διαδίδοντας την αγάπη και την εκτίμησή του για τα χόμπι του. Μέσα από την αγάπη του για τις συναρπαστικές ιστορίες και τους καλογραμμένους χαρακτήρες ξεκίνησε το YouTube", έγραψε η σύζυγός του Comicstorian στο X. 

Επιπλέον, η Nathalie πρόσθεσε αργότερα ότι, παρά τον θάνατο του Ben, η ίδια, μαζί με τους φίλους της, σκοπεύει να συνεχίσει την "κληρονομιά" του "συνεχίζοντας να αφηγείται σπουδαίες ιστορίες από σπουδαίους ανθρώπους, καθώς και να κρατάει ζωντανή τη μνήμη του δικού μας υπερήρωα".

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της New York Post, αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου του. Λέγεται ότι ο 40χρονος Youtuber έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, βγήκε στη δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα το αμάξι να κάνει τούμπες. Οι αρχές που ερεύνησαν το δυστύχημα ανέφερεαν ότι ο Comicstorian φορούσε ζώνη ασφαλείας και δεν πιστεύουν ότι οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα. 

Ο Ben Potter aka Comicstorian είχε ξεκινήσει το κανάλι του στο YouTube το 2014 και έκτοτε έγινε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια για τους λάτρεις των comics, με πάνω από 3 εκατομμύρια συνδρομητές, δημιουργώντας περιεχόμενο αποκλειστικά πάνω στην αγάπη του για αυτά, είτε ήταν κριτικές, αναλύσεις ή και αναγνώσεις κόμικ.