iPhone: Το iOS 18 θα φέρει ένα αρκετά σημαντικό χαρακτηριστικό για τις εφαρμογές σας

Θα παρουσιαστεί από την Apple αύριο
09 Ιουνίου 2024 10:50
iPhone: Το iOS 18 θα φέρει ένα αρκετά σημαντικό χαρακτηριστικό για τις εφαρμογές σας

Μόλις ακούστηκε ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του iOS 18, που μάλλον θα φανεί χρήσιμο σε εκατομμύρια χρήστες. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αύριο, Δεύτερα 10 Ιουνίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος, η Apple θα παρουσιάσει επίσημα το νέο λειτουργικό σύστημα των iPhone, αλλά και των υπόλοιπων προϊόντων της.

Σε αυτή την παρουσίαση θα πάρουμε μια καλή γεύση από το iOS 18 και σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ, η Apple θέλει να επεκτείνει την ασφάλεια φέρνοντας ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό. Όπως μαθαίνουμε από το MacRumors, με το iOS 18 θα έχετε τη δυνατότητα να κλειδώνετε μία εφαρμογή, την οποία δε θέλετε να έχει πρόσβαση κανείς όταν παίρνει το κινητό σας.

Το ”Lock app” θα λειτουργεί όπως φαντάζεστε. Θα κλειδώνετε την εφαρμογή που θέλετε, έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να πατήσει πάνω σε αυτήν και εσείς θα μπορείτε να την ξεκλειδώνετε με το Face ID ή και με ένα passcode (pin). Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το ”Lock app” θα ισχύει σε εφαρμογές όπως τα Mail, Messages, Notes, Phone, Photos, Safari, Settings και πολλές ακόμη.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η Apple επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώνουν ελάχιστα "πράγματα" στο iPhone, όπως είναι οι κρυφές φωτογραφίες ή τα notes, αλλά ποτέ δεν είχε δώσει την επιλογή κλειδώματος μιας ολόκληρης εφαρμογής.

Ένα νέο χαρακτηριστικό έρχεται στο iMessage των iPhone με το iOS 18

Περισσότερα θα μάθουμε αυτή την Δευτέρα στις 20:00 ώρα Ελλάδος όπου θα πραγματοποιηθεί το πολυπόθητο WWDC24 της Apple. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: