Έρχεται “φθηνό” smartwatch από την Samsung;

Νέα διαρροή αποκαλύπτει…
05 Ιουνίου 2024 10:54
Έρχεται “φθηνό” smartwatch από την Samsung;

Νέες φήμες αποκαλύπτουν ότι η Samsung ετοιμάζει μάλλον ένα νέο πιο οικονομικό Galaxy smartwatch. Πιο συγκεκριμένα, ακούγεται ότι η εταιρία έχει στα σκαριά μία “FE” έκδοση ενός έξυπνου ρολογιού που θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα και θα είναι μόνο στην έκδοση των 40mm.

Αναλυτικότερα, τα νέα φέρνει το The Verge, όπου ο χρήστης του X με το όνομα Sudhanshu1414 μοιράστηκε ορισμένες φωτογραφίες/renders από το Samsung Galaxy Watch FE στα χρώματα μαύρο, μπλε και ροζ.

Δείτε τις εικόνες:

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Samsung έχει στα σκαριά αυτή την έκδοση του smartwatch που θα έχει OLED οθόνη στις 1.2 ίντσες και 30 ώρες διάρκεια στην μπαταρία του. Επίσης φημολογείται ότι θα καταφθάσει εξοπλισμένο με τον Exynos W920 που είδαμε στο Galaxy Watch 4, με 1.5GB στη μνήμη RAM και 16GB στον αποθηκευτικό χώρο.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει και αναφέρει ότι το Samsung Galaxy Watch FE θα κυκλοφορήσει μελλοντικά με το One UI Watch 5 λειτουργικό σύστημα της εταιρίας.

Για την ιστορία, η Samsung παρόλο που κυκλοφορεί τα FE τηλέφωνά της (Fan Edition), όσον αφορά τα smartwatches δεν έχει κάνει κάποια κίνηση μέχρι τώρα. Οι φήμες λένε ότι αυτό το νέο έξυπνο ρολόι θα κοστίζει περίπου 199 ευρώ, μία καλή τιμή αν σκεφτεί κανείς ότι το Watch 5 Pro των 45mm φτάνει τα 379.90 ευρώ (τιμή λιανικής). Επίσης, αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, κατά πάσα πιθανότητα θα αποσυρθούν τα Watch 4 από την αγορά που αυτή τη στιγμή μπορεί να τα βρει κάποιος και με 170 ευρώ (στα 40mm).