Θήκες του iPhone 16 Pro δείχνουν πόσο μεγάλο θα είναι το πλαίσιο των καμερών!

Ναι, θα είναι ακόμα μεγαλύτερο σε σχέση με πέρυσι
29 Μαΐου 2024 20:00
Θήκες του iPhone 16 Pro δείχνουν πόσο μεγάλο θα είναι το πλαίσιο των καμερών!

Τα iPhone 16 αναμένεται να παρουσιαστούν από την Apple αυτόν τον Σεπτέμβριο. Πολλά ακούγονται για τα νέα τηλέφωνα της εταιρίας και ένα από αυτά είναι ότι τα Pro μοντέλα θα έχουν ένα τεράστιο πλαίσιο που θα φιλοξενεί τις τρεις κάμερες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα έχουν -όπως θα φαντάζεστε- καλύτερους σένσορες σε σχέση με πέρυσι, αλλά θα πιάνουν μεγαλύτερο χώρο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Και αυτό φαίνεται άλλωστε από κάποιες θήκες του iPhone 16 Pro που μόλις διέρρευσαν και δείχνουν το τεράστιο πίσω μέρος τους. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, μάλλον το μεγαλύτερο πλαίσιο θα οφείλεται επίσης στον ολοκαίνουργιο telephoto φακό που θα έχουν τα Pro μοντέλα, ο οποίος θα είναι μεγαλύτερος και θα προσφέρει 5x zoom.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω, από τις οποίες μπορούμε να δούμε ότι το πλαίσιο σχεδόν αγγίζει το “MagSafe” ring:

Η Apple από την άλλη, θα ανακοινώσει μέσα στον Ιούνιο το ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα των iPhone. Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το iOS 18, το οποίο όπως λένε οι περισσότεροι θα εστιάζει στην AI και θα είναι το μεγαλύτερο update που θα δουν τα iPhone.

Τα iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα ανακοινωθούν και θα κυκλοφορήσουν από την Apple αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Tags: