Η Samsung τα χώνει ξανά στην Apple με τη νέα της διαφήμιση (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρήκε νέο πάτημα
16 Μαΐου 2024 09:42
Η Samsung τα χώνει ξανά στην Apple με τη νέα της διαφήμιση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για το δημόσιο δούλεμα που έριξε η Samsung στην Apple για ένα σοβαρό bug των iPhone που έκανε τα ξυπνητήρια να μην χτυπάνε. Τώρα, η Samsung βρήκε μια ακόμη ευκαιρία και στη νέα της διαφήμιση αφήνει ξανά αιχμές για τον αμερικανικό tech κολοσσό.

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο της Samsung είναι αυτή τη φορά η πρόσφατη ‘Crush’ διαφήμιση της Apple, η οποία προκάλεσε κατακραυγή, σε βαθμό που η εταιρία ζήτησε δημόσια συγνώμη. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, η αποφάσισε να προωθήσει το νέο iPad Pro με μια ιδιαίτερη διαφήμιση όπου βλέπουμε αμέτρητες συσκευές, όργανα, αντικείμενα και ανθρώπινη τέχνη να γίνονται θρύψαλα κάτω από τη πίεση μια τεράστιας πρέσας. Πρακτικά η Apple ήθελε να δείξει πόσα πολλά «χωράνε» στο νέο iPad, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής, gaming συσκευή, ακόμη και για τη δημιουργία τέχνης, όπως μουσική ή σκίτσα. Τα αποτελέσματα της διαφήμισης δεν ήταν όμως αυτά που περίμενε μάλλον ο tech κολοσσός.

Με αυτή ακριβώς την αφορμή η Samsung κυκλοφόρησε μια δική της διαφήμιση που προώθησε στα social media με το hastag “UnCrush”, λέγοντας:

Εμείς δεν θα συνθλίβαμε ποτέ τη δημιουργικότητα.

Η διαφήμιση της κορεατικής εταιρίας δείχνει μια γυναίκα να πατάει πάνω από συντρίμμια και χυμένη μπογιά που θυμίζει το τέλος του διαφημιστικού της Apple που τα πάντα έχουν καταστραφεί από το πιεστήριο. Στη συνέχεια κάθεται για να σιγοτραγουδήσει και να παίξει νότες σε μια σχεδόν κατεστραμμένη κιθάρα, κοιτάζοντας για βοήθεια τις νότες που εμφανίζονται σε ένα Galaxy Tab S9.

Μπορείτε να δείτε και τις δυο διαφημίσεις παρακάτω:

Tags: