Η Apple σε μία σπάνια στιγμή, ζήτησε...συγγνώμη

Δεν το συνηθίζει
10 Μαΐου 2024 09:59
Η Apple σε μία σπάνια στιγμή, ζήτησε...συγγνώμη

Η Apple είναι περιβόητη στο να μην παραδέχεται τα λάθη της ή ακόμα πολλές φορές να ρίχνει και το φταίξιμο στους καταναλωτές. Τώρα σε μία σπάνια στιγμή στην ιστορία της, ζήτησε συγγνώμη. Όχι για κάποιο ελαττωματικό προϊόν, όχι για κάποιο bug αναβάθμισης, ούτε για κάποια διακοπή των υπηρεσιών της, αλλά για την πρόσφατη διαφήμιση του νέου iPad Pro η οποία ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Σε μία δήλωση στο AdAge, η εταιρία παραδέχτηκε πως δεν πέτυχε το στόχο με τη νέα διαφήμισή της και ανακοίνωσε πως εγκατέλειψε τα σχέδιά της να τρέξει τη διαφήμιση αυτή στην τηλεόραση.

Η Apple σκόπευε η διαφήμιση να χρησιμοποιηθεί ως μία μεταφορική έκφραση πως μία τεράστια ποικιλία δημιουργικών εργαλείων χωράνε στο νέο iPad Pro. Ωστόσο η καταστροφή τους από μία τεράστια πρέσα ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από καλλιτέχνες και απλούς χρήστες, οι οποίοι είδαν στη διαφήμιση την καταστροφή της δημιουργικής έκφρασης του ανθρώπου και την αντικατάστασή της από ένα tablet.

Η δημιουργικότητα είναι στο DNA μας εδώ στην Apple και είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να σχεδιάζουμε προϊόντα τα οποία ενδυναμώνουν τη δημιουργικότητα σε όλο τον κόσμο. Ο στόχος μας πάντα είναι να γιορτάζουμε τους μυριάδες τρόπους που οι χρήστες μπορούν να εκφραστούν και να φέρουν τις ιδέες τους στη ζωή μέσω του iPad. Χάσαμε αυτόν το στόχο με αυτό το βίντεο και ζητάμε συγγνώμη.

Tags: