Το πιο σημαντικό update της Samsung κυκλοφόρησε σε όλα τα Galaxy S22!

Είχε πάει πίσω λόγω ενός bug
10 Μαΐου 2024 15:52
Το πιο σημαντικό update της Samsung κυκλοφόρησε σε όλα τα Galaxy S22!

Η Samsung κυκλοφόρησε στις αρχές του Μαΐου ένα από τα πιο σημαντικά update στην ιστορία της, αλλά λόγω ενός προβλήματος και πιο συγκεκριμένα ενός bug, είχε πάει πίσω για ορισμένα τηλέφωνα. Ο λόγος γίνεται για το One UI 6.1 που φέρνει ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά στα υποστηριζόμενα smartphones.

Ωστόσο, η σειρά Galaxy S22 άργησε λιγάκι να λάβει την ενημέρωση του λογισμικού λόγω ενός bug, το οποίο φαίνεται ότι από σήμερα αποτελεί παρελθόν, καθώς η Samsung κυκλοφόρησε στην Ευρώπη το update. Έτσι, αν έχετε τα Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra, μπορείτε από σήμερα να κάνετε την αναβάθμιση, ενώ η εταιρία δήλωσε ότι τις επόμενες ώρες/ημέρες θα διατεθεί και εκτός Ευρώπης.

Στα S22, το update έχει το firmware version S90xBXXU9EXE1. Αν ακόμη δεν έχετε λάβει ειδοποίηση για το update, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τις ρυθμίσεις της συσκευής και έπειτα να κάνετε χειροκίνητα το update μέσα από το Software update μενού.

Πατώντας εδώ θα βρείτε όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το One UI 6.1.

Για την ιστορία, τα Galaxy S22 λαμβάνουν και AI δυνατότητες όπως τα Circle to Search with Google, Chat Assist, Interpreter, Live Translate, Note Assist, Transcript Assist, Browsing Assist, Generative Edit, Edit Suggestion και AI-Generated Wallpaper.

Tags: