Το Airbnb έφτιαξε στην πραγματική ζωή το σπίτι από το Up της Pixar!

Καθώς και την έπαυλη των X-Men
02 Μαΐου 2024 09:25
Το Airbnb έφτιαξε στην πραγματική ζωή το σπίτι από το Up της Pixar!

Θολώνοντας τα όρια μεταξύ της φαντασίας και της πραγματικότητας, το Airbnb ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος «Icons», δημιουργώντας στην πραγματική ζωή δύο πασίγνωστα σπίτια από την ποπ κουλτούρα. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας του Airbnb να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που επιτρέπουν στους επισκέπτες να μπουν στον κόσμο των αγαπημένων τους ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το εμβληματικό σπίτι από την αγαπημένη ταινία της Pixar «Up» και με το X-Men Mansion από τη σειρά κινουμένων σχεδίων της Marvel «X-Men '97».

Το σπίτι από το «Up» δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τη 15η επέτειο της ταινίας, με το Airbnb να έχει δημιουργήσει σχολαστικά ένα πραγματικό αντίγραφο του πολύχρωμου, γεμάτου μπαλόνια σπιτιού του Carl Fredricksen. Το σπίτι βρίσκεται στο Abiquiu του Νέου Μεξικού και όπως και στην ταινία, αψηφά τη βαρύτητα! Ναι, το σπίτι δεν είναι απλώς μια στατική επίδειξη, αλλά έχει σχεδιαστεί για να αιωρείται 15 μέτρα πάνω από το έδαφος, χάρη σε έναν γερανό που βρίσκεται δίπλα του. Φυσικά, το σπίτι είναι στολισμένο και με πάνω από 8.000 μπαλόνια.

Το εσωτερικό του έχει κατασκευαστεί ώστε να ταιριάζει ακριβώς με τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στην ταινία και κάθε δωμάτιο έχει δημιουργηθεί ειδικά για να βυθίσει τους επισκέπτες στον κόσμο του Carl και της Ellie. Από τον ανελκυστήρα του Carl και την πράσινη δεξαμενή ηλίου, μέχρι το κρεβάτι για τον σκύλο, καμία λεπτομέρεια δεν έχει παραλειφθεί!

Όσον αφορά την έπαυλη των X-Men, αυτή βρίσκεται στο Westchester της Νέας Υόρκης. Οι fans της σειράς «X-Men '97» μπορούν να περιμένουν μια αντίστοιχα καθηλωτική εμπειρία που περιλαμβάνει εκπαίδευση στην Αίθουσα Πολέμου με επαγγελματίες κασκαντέρ, το κράνος του Cerebro διαθέσιμο για δοκιμή, δημιουργία φίλτρων στο εργαστήριο του Beast, ακόμα και λήψη διπλώματος από το Ινστιτούτο Ανώτατης Εκπαίδευσης στο γραφείο του Professor X. Η έπαυλη έχει ζωγραφιστεί στο χέρι για να δώσει στους επισκέπτες την αίσθηση ότι περπατούν μέσα σε έναν 2D κόσμο κινουμένων σχεδίων, με σκηνικά και δωμάτια που έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τους εμβληματικούς χαρακτήρες των X-Men.

Σε αυτό το σημείο θα αναρωτιέστε πως γίνεται να μείνει κάποιος σε αυτά σπίτια. Η απάντηση, αναμενόμενα, δεν είναι και τόσο απλή. Αυτά τα σπίτια θα είναι διαθέσιμα για έναν περιορισμένο αριθμό επισκεπτών, με το Airbnb να αναφέρει ότι οι περισσότερες από τις Icon εμπειρίες θα είναι εντελώς δωρεάν ή θα έχουν τιμή κάτω από 100 δολάρια ανά επισκέπτη. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες θα πρέπει να υποβάλουν μια γραπτή αίτηση που να εξηγεί γιατί θέλουν να κλείσουν τη διαμονή και όσοι επιλεγούν με κλήρωση θα λάβουν ένα ψηφιακό χρυσό εισιτήριο. Περισσότερα από 4.000 εισιτήρια θα διατεθούν το 2024.

Να αναφερθεί επίσης πως το Icons πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και άλλες εμπειρίες, δίνοντας τη δυνατότητα σε πελάτες του Airbnb να γνωρίσουν και διασημότητες όπως ο Kevin Hart. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ανακοίνωση πατώντας εδώ.

Tags: