Η HMD των Nokia τηλεφώνων φέρνει τα δικά της smartphones με τιμή κάτω των 200 ευρώ!

Δείτε τα τρία νέα μοντέλα
24 Απριλίου 2024 13:32
Η HMD των Nokia τηλεφώνων φέρνει τα δικά της smartphones με τιμή κάτω των 200 ευρώ!

Η HMD συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την Nokia και κυκλοφορούν μαζί διάφορα τηλέφωνα της δεύτερης σε πολύ χαμηλές τιμές. Ωστόσο, η HMD ετοιμάζεται και για το δικό της «προσωπικό» ντεμπούτο με μία νέα σειρά από smartphones που ακούει στο όνομα Pulse.

Η εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα τρεις συσκευές με το όνομα HMD Pulse, HMD Pulse+ και HMD Pulse Pro, με την τιμή τους να κυμαίνεται από τα 100 ευρώ και να φτάνουν μέχρι τα 200.

HMD Pulse

Αυτό είναι το πιο βασικό μοντέλο από τα τρία που έχει στο εσωτερικό του τον Unisoc T606 και θα πωλείται στα καταστήματα από τα 140 ευρώ. Το HMD Pulse έχει μία LCD οθόνη στις 6.65 ίντσες με 720p+ ανάλυση και 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία κεντρική κάμερα στα 13MP με autofocus και διπλό LED flash, ενώ ο δεύτερο φακός ειδικεύεται στο βάθος των πορτραίτων. Υπάρχει φυσικά και μία selfie που είναι τυπικών επιδόσεων στα 8MP.

Η μπαταρία της συσκευής είναι στα 5.000mAh αλλά υποστηρίζει μόνο 10W φόρτιση. Θα μπορείτε να το προμηθευτείτε με 4 ή 6GB RAM και 64GB στον αποθηκευτικό χώρο, ενώ υπάρχει και υποδοχή για microSD.

HMD Pulse+

To HMD Pulse+ κοστίζει 160 ευρώ και έχει την ίδια ακριβώς οθόνη, αλλά και τον ίδιο επεξεργαστή με το παραπάνω, αλλά εδώ έχουμε 8GB RAM και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο (και εδώ υπάρχει υποδοχή για microSD).

Στο πίσω μέρος έχουμε φυσικά καλύτερη κάμερα και είναι στα 50MP, αν και προς το παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές λεπτομέρειες γι’ αυτήν. Η selfie παραμένει στα 8MP. Το smartphone έχει επίσης 5.000mAh στην μπαταρία και 10W φόρτιση με USB-C, ενώ υπάρχει 3.5mm headphone jack θύρα, Wi-Fi 5, 4G, NFC και Bluetooth 5.0.

HMD Pulse Pro

Το HMD Pulse Pro είναι το μεγαλύτερο αδερφάκι της σειράς και κοστίζει 180 ευρώ, αν και εδώ έχουμε την ίδια οθόνη και τον ίδιο επεξεργαστή. Στο πίσω μέρος υπάρχει η ίδια ακριβώς κεντρική κάμερα, μόνο που εδώ έχουμε και έναν δεύτερο σένσορα στα 2MP, ενώ η selfie είναι στα 50MP.

Η μπαταρία είναι στα 5.000mAh με 20W φόρτιση και θα κυκλοφορήσει με 4/6/8GB RAM και 128GB στην αποθήκευση.

Τα HMD Pulse και Pulse+ κυκλοφορούν σήμερα μέσα από το HMD.com ενώ αργότερα θα έρθει και το Pro μοντέλο.

Tags: