Αυτό το tablet δεν παθαίνει “τίποτα” και δεν διανοείστε πόση μπαταρία έχει!

Η νέα πρόταση της Ulefone
21 Απριλίου 2024 18:18
Αυτό το tablet δεν παθαίνει “τίποτα” και δεν διανοείστε πόση μπαταρία έχει!

Η Ulefone πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα ένα ολοκαίνουργιο rugged tablet που έρχεται με την ονομασία Ulefone Armor Pad 3 Pro. Πρόκειται για ένα προϊόν που έχει -πραγματικά- ατελείωτη μπαταρία, ενώ αντέχει (εξού και το rugged tablet) από πτώσεις, γρατζουνιές κ.α.

Το Ulefone Armor Pad 3 Pro έχει στο εσωτερικό του 33.280mAh μπαταρία, η οποία φορτίζει μέσω USB-C με 66W φόρτιση. Η εταιρία λέει ότι μπορεί να μείνει στο standby για 1.812 ώρες, αλλά και να μείνει ανοιχτό για 181 ώρες σε κλήση.

Το tablet έχει μία οθόνη 10 ιντσών ανάλυσης 1200p, αλλά είναι στα 60Hz, ενώ η μέγιστη φωτεινότητα είναι στα 500 nits. Αξίζει να αναφερθεί ότι η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass 5 και είναι LCD.

Το Armor Pad 3 Pro τρέχει απευθείας με Android 13 και έχει στο εσωτερικό του τον MT8788 SoC της MediaTek, καθώς και 8GB LPDDR4X RAM και 256GB στον αποθηκευτικό χώρο (UFS 2.2). Μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε τη μνήμη μέσω microSD έως και 2ΤΒ.

Όσον αφορά τις κάμερες, στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει μία 32MP από την Samsung (S5KGD1SP), αλλά και έναν σένσορα στο πίσω μέρος της συσκευής που θα είναι στα 50MP (S5KGN1SP). Το στιβαρό πίσω μέρος του tablet θα είναι επίσης εξοπλισμένο με δύο φώτα LED στα 1.100 lumens, τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν με το πάτημα ενός κουμπιού που υπάρχει στο πλάι. Επιπροσθέτως έχει θύρα και για HDMI για να το συνδέετε σε τηλεόραση.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, έχει θύρα 3.5mm headphone jack, LTE συνδεσιμότητα και NFC. To Ulefone Armor Pad 3 Pro θα πωλείται από τις 13 Μαίου στο AliExpress με την τιμή του να κυμαίνεται στα 280 ευρώ.

Πηγή: GSMarena

Tags: