Νέο ρολόι και tablet από την OnePlus

Διαθέσιμα στην Ελλάδα
07 Ιουνίου 2024 11:38
Νέο ρολόι και tablet από την OnePlus

Η OnePlus αποκάλυψε την αποκλειστική έκδοση του OnePlus Watch 2 Nordic Blue και του OnePlus Go στην Ευρώπη, ενισχύοντας περαιτέρω το οικοσύστημά της στην Ευρώπη. Πρόκειται για μία ειδική έκδοση του smartwatch της,  OnePlus Watch 2 και για ένα tablet με 2.4Κ οθόνη. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

"Η OnePlus, παγκοσμίως κορυφαία τεχνολογική μάρκα, παρουσίασε δύο συναρπαστικές προσθήκες στη σειρά προϊόντων της στην Ευρώπη: την αποκλειστική για την Ευρώπη Έκδοση OnePlus Watch 2, OnePlus Watch 2 Nordic Blue και το Tablet OnePlus Pad Go. Τα δύο προϊόντα είναι  μέρος της στρατηγικής της OnePlus να προσφέρει υψηλής ποιότητας συσκευές Android, σε άμεση συνάρτηση με την τοπική αγορά, οι οποίες εντάσσονται σε ένα αναπτυσσόμενο οικοσύστημα αλληλένδετων συσκευών OnePlus.

«Ως υψηλής ποιότητας μάρκα Android, η τελευταία μας στρατηγική προϊόντων επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός ισχυρού και αλληλένδετου οικοσυστήματος διακεκριμένων συσκευών OnePlus σε smartphones, tablets, προϊόντα φορητά και προϊόντα ήχου», δήλωσε ο Bingo Liu, Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus της Ευρώπης. «Η Ευρώπη αντιπροσωπεύει μια κομβική, για εμάς, περιοχή και έχουμε δεσμευθεί να παρέχουμε σε αυτήν την κοινότητά μας, μια ολοκληρωμένα σταθερή εμπειρία προϊόντων. Η προσθήκη της σειράς  Έκδοσης OnePlus Watch 2  υπογραμμίζει τη σημασία της Ευρώπης  και τη δέσμευσή μας να φέρουμε αντίστοιχα προϊόντα. Η επέκτασή μας στο κομμάτι των tablets με το OnePlus Pad Go, ενισχύει περαιτέρω την αποστολή μας να κάνουμε την εξαιρετική τεχνολογία προσβάσιμη σε όλους.»

Η έκδοση OnePlus Watch 2 Nordic Blue, εμπνευσμένη από την ομορφιά και τη Σκανδιναβική αισθητική σχεδίασης, ενσαρκώνει τέλεια την ισορροπία μεταξύ στυλ και λειτουργικότητας. Επιτρέπει στους χρήστες την αδιάλειπτη χρήση του από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς τους. Εμπνευσμένη χρωματικά από τις Βόρειες θάλασσες και τις αποχρώσεις τους, χαρακτηρίζεται από «βασιλικά» μπλε και «φωτεινά» λευκά, με μοναδικό καντράν GMT σε δύο τόνους του μπλε, που θυμίζει κάτι από τα κλασικά χρονογραφικά ρολόγια GMT.

Κατασκευασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια, η έκδοση OnePlus Watch 2 Nordic Blue διαθέτει ολοκαίνουργιο υβριδικό, δερμάτινο λουράκι, συνδυάζοντας ειδικά επεξεργασμένο καουτσούκ και γνήσιο δέρμα, τα οποία προσδίδουν μια πολυτελή και φιλική προς το δέρμα αίσθηση. Το ρολόι διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης 1,43 ιντσών, πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα με κρύσταλλο ζαφειριού 2.5D και γυαλιστερό φινίρισμα για ανθεκτικότητα και πολυτέλεια. Η έκδοση OnePlus Watch Nordic Blue φαίνεται πλέον εξίσου καλή εμφανισιακά με την κλασική εκδοχή της, η οποία έχει γίνει γνωστή για τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της.

Εσωτερικά, η έκδοση OnePlus Watch 2 Nordic Blue τροφοδοτείται από διπλό chipset, προσφέροντας πρωτοποριακή διάρκεια ζωής μπαταρίας 100 ωρών και ακριβέστατη παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης. Έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα Android smartwatches της βιομηχανίας και παραμένει η ταχύτερα ανερχόμενη σε πωλήσεις συσκευή της OnePlus.

Επεκτείνοντας την παρουσία της OnePlus στην Ευρώπη, η έκδοση OnePlus Watch 2 Nordic Blue, συμπληρώνεται από το OnePlus Pad Go. Αυτό, διαθέτει φοβερά αξιόλογη οθόνη 2.4K, την υψηλότερη ανάλυση που είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή στην αγορά και η οποία προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και πρόσβαση στο οικοσύστημα της OnePlus, σε όσους αναζητούν κάτι αξιόλογο, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα κοστοβόρα.

Συμπληρώνοντας την υπεροχή των «οπτικών» δυνατοτήτων, έχουν ενσωματωθεί εντυπωσιακές λειτουργίες όπως αυτές του «Dolby Atmos και Eye Care». Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η οθόνη του OnePlus Pad Go κατέχει πιστοποίηση από την TÜV Rheinland ως «Οθόνη Πλήρους Φροντίδας», δίνοντας έμφαση στη δέσμευση της OnePlus για την ευημερία των χρηστών.

Πέρα από την υλική υπεροχή της, το OnePlus Pad Go επιδεικνύει άψογη συνεργασία με τα smartphones της OnePlus, προσφέροντας μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες. Για παράδειγμα, το «Content Sync» (Συγχρονισμός περιεχομένου) επιτρέπει την απρόσκοπτη κοινή χρήση του πρόχειρου και της συλλογής φωτογραφιών μεταξύ του tablet και των smartphones της OnePlus, ενώ το «Cellular Data Sharing» (Κοινή Χρήση Δεδομένων) σε μη LTE μοντέλα, εξασφαλίζει μια πιο αξιόπιστη και ενεργειακά αποδοτική μέθοδο σύνδεσης, σε σύγκριση με τις κανονικές συνδέσεις μέσω hotspot.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η σειρά OnePlus Watch 2 διατίθεται από την Τετάρτη 5 Ιουνίου στην τιμή των 329€ για το Watch2 και των 379€ για το Watch 2 Nordic.

Το OnePlus Pad Go διατίθεται από την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στην τιμή των 329€.

Με αγορά κάθε OnePLus Pad Go θα δίνεται δώρο η θήκη του.

H χρονική διάρκεια της παραπάνω ενέργειας θα ισχύει από την Τετάρτη 05/06 έως και την Κυριακή 30/06."