Μόνιμη πτώση τιμής για το Meta Quest 2

Ήταν σε έκπτωση και πλέον αυτή θα είναι η μόνιμη τιμή του
21 Απριλίου 2024 09:45
Μόνιμη πτώση τιμής για το Meta Quest 2

Η Meta μόλις ανακοίνωσε ότι θα ρίξει μόνιμα την τιμή του Meta Quest 2, έτσι ώστε περισσότερος κόσμος να μπει στον κόσμο που έχει δημιουργήσει με το VR της.

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση των 128GB έλαβε πρόσφατα μια έκπτωση σε πολλές περιοχές και κόστιζε 199 δολάρια. Λίγο πριν ολοκληρωθεί, η Meta αποφάσισε ότι πλέον το Meta Quest 2 θα μείνει σε αυτή την τιμή και δεν πρόκειται να την ανεβάσει στα 299 δολάρια που κόστιζε όταν κυκλοφόρησε.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το Meta Quest 2 έγινε διαθέσιμο τον Οκτώβριο του 2022 με την έκδοση των 64GB να κοστίζει 299 δολάρια και την πιο ακριβή έκδοση, αυτή των 256GB να ανέρχεται στα 399 δολάρια. Αργότερα, όμως, η πιο μικρή έκδοση αντικαταστάθηκε με αυτή των 128GB και κράτησε την ίδια τιμή στα καταστήματα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Meta ρίχνει και επίσημα -μόνιμα- την τιμή ενός VR headset της. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν η πτώση τιμής θα αφορά και όλες τις χώρες της Ευρώπης, αλλά αυτή τη στιγμή, το Meta Quest 2 παραμένει στα 199 δολάρια στην Αμερική και ίσως σύντομα πέσει και στα μέρη μας.

Η εταιρία του Facebook και του Instagram κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο και το Quest 3 με την έκδοση των 128GB να αγγίζει πλέον τα 499 δολάρια.

Tags: