Ο κόσμος έχει αγαπήσει τα Galaxy S24 – Πρώτα στοιχεία πωλήσεων

Σε σύγκριση με το S23
12 Μαρτίου 2024 17:18
Ο κόσμος έχει αγαπήσει τα Galaxy S24 – Πρώτα στοιχεία πωλήσεων

Τα πρώτα στοιχεία είχαν δείξει πως οι πωλήσεις των συσκευών της Galaxy S24 σειράς της Samsung θα είναι καλύτερες σε σχέση με πέρυσι, αφού οι προ-παραγγελίες έσπασαν ρεκόρ σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Μάλιστα, ο ίδιος ο κορεατικός κολοσσός είχε επισημάνει πως η άνοδος άγγιζε διψήφια ποσοστά σε αρκετές από αυτές τις αγορές. Τώρα, τα πρώτα στοιχεία ήρθαν μόλις στα φώτα της δημοσιότητας και δείχνουν πως πράγματι ο κόσμος έχει αγαπήσει τα Galaxy S24.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Sammobile που βασίζεται σε δεδομένα της Counterpoint Research, οι πωλήσεις της Galaxy S24 σειράς από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα είναι κατά 8% καλύτερες σε σχέση με τις αντίστοιχες παγκόσμιες πωλήσεις της Galaxy S23 σειράς στο ίδιο διάστημα από το launch.

Περνώντας στα στατιστικά συγκεκριμένων χωρών, στη Δυτική Ευρώπη (Γαλλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο), οι πωλήσεις των Galaxy S24 αυξήθηκαν κατά 28%, λόγω της μεγάλης ζήτησης για προ-παραγγελίες. Από την άλλη, στην έδρα της Samsung, στη Νότια Κορέα, οι πωλήσεις των Galaxy S24 λέγεται ότι είναι 22% υψηλότερες από αυτές των Galaxy S23. Τέλος, η Counterpoint επισήμανε πως σημαντική άνοδος παρατηρήθηκε και στις ΗΠΑ, όπου η Samsung πούλησε 14% περισσότερα S24.

Όσον αφορά τα μοντέλα που επιλέγουν οι καταναλωτές φέτος, με διαφορά πρώτο είναι το Galaxy S24 Ultra, η ναυαρχίδα δηλαδή της νέας σειράς. Από όλα τα S24 που έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής, το 52% είναι Ultra μοντέλα. Αμέσως μετά ακολουθεί το απλό Galaxy S24 με ποσοστό 27% των συνολικών πωλήσεων και προφανώς το Galaxy S24+ ευθύνεται για το υπόλοιπο 21%.

Για περισσότερα σχετικά με τις συσκευές μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναλυτική παρουσίαση των Unboxholics μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: