Πότε έρχεται η Galaxy AI στα παλαιότερα Samsung τηλέφωνα;

Η ανακοίνωση της Samsung
22 Φεβρουαρίου 2024 09:27
Πότε έρχεται η Galaxy AI στα παλαιότερα Samsung τηλέφωνα;

Αυτό που σίγουρα ξεχώρισε στην παρουσίαση του Galaxy S24 της Samsung, είναι η Galaxy AI, μία σουίτα εφαρμογών σε συνεργασία με την Google η οποία βάζει στο προσκήνιο την τεχνητή νοημοσύνη. Η Samsung είχε ανακοινώσει πως η Galaxy AI θα γίνει διαθέσιμη και σε παλαιότερα Galaxy τηλέφωνα και τώρα αποκάλυψε το πότε.

Τα περσινά τηλέφωνα της Samsung, μεταξύ των οποίων όλη η σειρά Galaxy S23, το Z Fold 5, το Z Flip 5 και το tablet Tab S9, θα λάβουν την αναβάθμιση της Galaxy AI στα τέλη Μαρτίου.

Τα προηγούμενα μοντέλα της Samsung λοιπόν θα λάβουν χαρακτηριστικά όπως το περίφημο Circle to Search, το Note Assist, το Browsing Assist, το Chat Assist, Transcript Assist και Live Translate. Παρών θα είναι και το Generative Edit για την επεξεργασία των φωτογραφιών και το Instant Slow-Mo το οποίο μετατρέπει ένα κανονικό video σε slow motion. Η λίστα των συσκευών που θα πάρουν την Galaxy AI δε θα περιοριστεί στις προαναφερθείσες και θα έρθει σε ακόμα περισσότερες μέσα στο 2024.

Αυτή είναι μόνο η αρχή της Galaxy AI, καθώς σκοπεύουμε να φέρουμε την εμπειρία σε πάνω από 100 εκατομμύρια Galaxy χρήστες μέσα στο 2024 και θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε για να εκμεταλλευτούμε τις απεριόριστες δυνατότητες της mobile AI. – TM Roh, Πρόεδρος Samsung