iPhone: Αλλαγές σε μια από τις πιο παλιές εφαρμογές του με το iOS 17.4!

Που υπάρχει από την πρώτη στιγμή της πλατφόρμας
07 Φεβρουαρίου 2024 18:01
iPhone: Αλλαγές σε μια από τις πιο παλιές εφαρμογές του με το iOS 17.4!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το iOS 17.4 αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω στο λειτουργικό σύστημα των iPhone, αφού η Apple θα αναγκαστεί να επιτρέψει App Stores από τρίτους και side-loading εφαρμογών, εξαιτίας της νέας νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, πέρα από αυτές τις πολύ σημαντικές αλλαγές, η επερχόμενη αναβάθμιση πρόκειται να αλλάξει παράλληλα και μια από τις παλιότερες εφαρμογές των iPhone: το ρολόι.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο αμερικανικός κολοσσός διέθεσε πριν λίγες ώρες τη νεότερη δοκιμαστική beta έκδοση του iOS 17.4 στους προγραμματιστές και μέσα από αυτή την κυκλοφορία μάθαμε για τις αλλαγές στο ρολόι.

Με το iOS 17.4 και το χρονόμετρο θα διαθέτει πλέον Live Activity που θα μπορεί να εμφανιστεί τόσο στο Dynamic Island όσο και στην Οθόνη Κλειδώματος στις συμβατές συσκευές. Αναλυτικότερα, αν κάποιος κάτοχος iPhone ξεκινήσει ένα χρονόμετρο με το iOS 17.4, πλέον θα βλέπει ένα μικρό timer εντός του Dynamic Island. Αν κρατήσει παρατεταμένα το Dynamic Island θα εμφανίζονται δύο σχετικά κουμπιά, για να σταματήσει το χρονόμετρο ή για να ξεκινήσει νέο γύρο. Τα ίδια κουμπιά θα είναι διαθέσιμα και στην Οθόνη Κλειδώματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα timers υπάρχουν στα Live Activities από το iOS 16, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το χρονόμετρο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός της εφαρμογής του ρολογιού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προαναφερθέντες τεράστιες αλλαγές που ετοιμάζει η Apple για τα iOS, Safari και App Store στην Ευρώπη μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Tags: