Το Huawei Mate 70 θα ανταγωνιστεί “στα ίσα“ το iPhone 16

30 εκατομμύρια πωλήσεις για το Mate 60
30 Ιανουαρίου 2024 10:11
Το Huawei Mate 70 θα ανταγωνιστεί “στα ίσα“ το iPhone 16

Η Huawei παρά τις κυρώσεις της δύσης εναντίον της, κατάφερε να πουλήσει 30 εκατομμύρια Mate 60 συσκευές από τον Αύγουστο του 2023. Πολλαπλές αναφορές αποκαλύπτουν πως η εταιρία αυξάνει τις πωλήσεις της στην Κίνα, όπου η έλλειψη Google services δεν αποτελεί πρόβλημα, μιας και ήδη απαγορεύονται από την κυβέρνηση στη μεγαλύτερη αγορά smartphones παγκοσμίως.

Η Huawei δε θέλει όμως να επαναλάβει τα προβλήματα παραγωγής που αντιμετώπισε με το Mate 60 και προετοιμάζεται από τώρα για την έλευση του Mate 70, στοκάροντας από τώρα ανταλλακτικά. Ειδικοί της βιομηχανίας λένε πως είναι η πρώτη φορά που η Huawei ξεκινά να προμηθεύεται εξαρτήματα τόσο νωρίς πριν την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυκλοφορία του Mate 70 θα λάβει χώρα το Σεπτέμβριο, ίσως ακόμα και την ίδια μέρα της αποκάλυψης του iPhone 16. Η εταιρία σκοπεύει η νέα της ναυαρχίδα να ανταγωνιστεί ευθέως το iPhone 16, τουλάχιστον στην Κίνα.

Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε έως τώρα για το Mate 70 είναι πως θα διαθέτει αισθητήρα κάμερας τύπου μίας ίντσας, ενώ θα έρθει με βελτιωμένο πάνελ οθόνης και λεπτότερα bezels.

Tags: