Αυτή είναι η πρώτη πραγματική φωτογραφία από το P70 της Huawei

Αυτό είναι το Huawei P70
12 Απριλίου 2024 10:39
Αυτή είναι η πρώτη πραγματική φωτογραφία από το P70 της Huawei

Η Huawei είχε μία παρουσίαση πριν από λίγες ώρες, στην οποία αποκάλυψε τα MateBook X Pro 2024 και FreeBuds Lipstick 2, αλλά και το ανανεωμένο λειτουργικό της με το όνομα HarmonyOS Next. Και ενώ πολλοί περίμεναν να δείξει κάτι από την επόμενη ναυαρχίδα της, στη δημοσιότητα ήρθε μία εικόνα από έναν χρήστη που έχει στην κατοχή του το Huawei P70.

Το Huawei P70 θα αποκαλυφθεί μελλοντικά, αλλά μία εικόνα που έρχεται απευθείας από το Weibo παρουσιάζει πώς ακριβώς θα μοιάζει η πίσω πλευρά του smartphone (και μάλλον ολόκληρης της σειράς). Όπως είχαμε δει και σε παλιότερα leaks, η διάταξη των καμερών είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα τηλέφωνα της εταιρίας, με glossy φινίρισμα και ματ γυαλί AG, όπως λένε οι πληροφορίες.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Η Huawei αναμένεται να παρουσιάσει τέσσερα νέα smartphones, το Huawei P70, το Huawei P70 Pro, το Huawei P70 Pro+ και το Huawei P70 Art. Όλα τα τηλέφωνα αναμένεται να έχουν τον Kirin 9000S επεξεργαστή και OLED οθόνη. Ακολουθούν τα specs των συσκευών:

Φυσικά επειδή μιλάμε για διαρροή, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη έως ότου αποκαλυφθούν τα smartphones επίσημα από την Huawei.

Tags: