Galaxy S24: Το πρώτο κινητό που θα ανεβάζει HDR φωτογραφίες στο Instagram

Ειδική συνεργασία της Samsung και με τα TikTok, Snapchat και WhatsApp
18 Ιανουαρίου 2024 15:45
Galaxy S24: Το πρώτο κινητό που θα ανεβάζει HDR φωτογραφίες στο Instagram

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων Galaxy S24 μοντέλων, η Samsung έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό των κινητών της, που αφορά εκατομμύρια χρήστες των social media και ιδίως του Instagram. 

Και αυτό διότι η Samsung συνεργάστηκε με το Instagram ώστε το Galaxy S24 να γίνει το πρώτο smartphone που θα ανεβάζει HDR φωτογραφίες στην πλατφόρμα. To Instagram εδώ και πάρα πολύ καιρό υποστηρίζει HDR βίντεο (είναι αυτά που όταν τα παρακολουθείτε η φωτεινότητα της οθόνης ανεβαίνει αυτόματα), αλλά μόνο τα S24 της Samsung -προς το παρόν- θα ανεβάζουν HDR φωτογραφίες σε posts και Stories. H ;idia 

Μάλιστα όλα τα μοντέλα της νέας σειράς, δηλαδή Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy 24 Ultra θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τη "Super HDR" λειτουργία, το αναβαθμισμένο Nightography και τη βελτιωμένη σταθεροποίηση στην in-app κάμερα τόσο του Instagram όσο και στα Snapchat, TikTok και WhatsApp για σαφέσταρτα ανώτερη ποιότητα βίντεο και φωτογραφιών. 

Η συνεργασία των Galaxy S24 με το Instagram όμως είναι βαθύτερη καθώς θα προσφέρει περισσότερες επιλογές μοντάζ και uploading μόνο για αυτές τις συσκευές, όπως τη δημιουργία Insta Stories απευθείας από τις κινούμενες φωτογραφίες (motion photos). Γενικότερα, όμως αυτό που διασφαλίζει η Samsung με αυτή τη συνεργασία είναι μια πιο ομαλή εμπειρία και φυσικά ατόφια ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο στο Instagram και στις social media εφαρμογές, κάτι που για παράδειγμα η Apple με το iPhone έχει καταφέρει εδώ και χρόνια.

Θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι τιμές των Galaxy S24 στην Ελλάδα; Πατήστε εδώ

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Galaxy S24 Ultra, δείτε το αναλυτικό review μας παρακάτω. 

Tags: