Μεγάλη γκάφα από τη Samsung στην αποκάλυψη του Galaxy S24!

Ουπς!
18 Ιανουαρίου 2024 12:14
Μεγάλη γκάφα από τη Samsung στην αποκάλυψη του Galaxy S24!

Πριν μερικές ώρες έλαβε χώρα το πρώτο Galaxy Unpacked για το 2024, το οποίο φυσικά φιλοξένησε την αποκάλυψη των νέων συσκευών της Galaxy S24 οικογένειας. Το σόου πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Silicon Valley, στο SAP Center στην Καλιφόρνια και ενώ όλα κύλισαν ομαλά στην ζωντανή ροή, στα social media δεν έλειψε και μια μεγάλη γκάφα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο επίσημος λογαριασμός της Samsung στο X (πρώην Twitter) ανάρτησε μια φωτογραφία κάποιας γυναίκας που παρευρέθηκε στην παρουσίαση για να την παρακολουθήσει από κοντά. Σε αυτή τη δημοσίευση έκανε tag την Valkyrae, η οποία είναι μια από τις δημοφιλέστερες streamers στον κόσμο, με πάνω από 4 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube. Προφανώς, ο υπεύθυνος του social media λογαριασμού της Samsung έκανε λάθος, μπερδεύοντας την άγνωστη γυναίκα με την Valkyrae.

Το θέμα όμως δεν τελείωσε εκεί. H ίδια η Valkyrae αποφάσισε να επισημάνει το λάθος της Samsung, γράφοντας μέσα από ένα post στο επίσημο προφίλ της στο X: «Γεια Samsung, αυτή δεν είμαι εγώ lol». Λίγα λεπτά αργότερα και η ανάρτηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού η Samsung αποφάσισε να διαχειριστεί το λάθος της...κάνοντας μπλοκ την streamer, κάτι που η ίδια επισήμανε εκ νέου.

Συνδυαστικά, οι δύο δημοσιεύσεις της streamer συγκέντρωσαν πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές και αναμενόμενα αμέτρητα σχόλια από άλλους χρήστες του social media. Μάλιστα, τη γκάφα της Samsung αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν μέχρι και άλλες εταιρίες, όπως η OnePlus, για δική τους προώθηση. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές σχετικές απαντήσεις.

Tags: