Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Η Ινδία συνεργάζεται με την SpaceX

Ανοίγει νέες πόρτες η εταιρία

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Η Ινδία συνεργάζεται με την SpaceX

Η Ινδία είναι πλέον μία από τις νέες υπερδυνάμεις στον τομέα του διαστήματος και μόνο ως επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί για την SpaceX η συνεργασία της με την πολυπληθή χώρα. Η συμφωνία προβλέπει την εκτόξευση ενός δορυφόρου επικοινωνιών μέσα στη χρονιά, χρησιμοποιώντας έναν Falcon 9 πύραυλο.

Η εκτόξευση έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο μισό του έτους. Ο δορυφόρος ζυγίζει 4.700 κιλά και ξεπερνά το όριο βάρους φορτίου των 4.000 κιλών που έχει η εγχώρια διαστημική υπηρεσία, ISRO, με τον πύραυλο LVM3.

Advertisement

Ο έλεγχος του δορυφόρου GSAT-20 θα παραμείνει αποκλειστικά στην κατοχή της NewSpace India Ltd (NLID), του εμπορικού βραχίονα της ISRO και θα προσφέρει συνδεσιμότητα 48 gigabits το δευτερόλεπτο.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.