Windows 11: Έρχεται επιτέλους λύση για ένα από τα πιο εκνευριστικά τους προβλήματα!

Μετά από τουλάχιστον ένα χρόνο
19 Δεκεμβρίου 2023 13:16
Windows 11: Έρχεται επιτέλους λύση για ένα από τα πιο εκνευριστικά τους προβλήματα!

Από τη στιγμή που η Microsoft κυκλοφόρησε το Windows 11 Moment 2 update τον Οκτώβριο του 2022, ένα εκνευριστικό πρόβλημα ενοχλούσε πολλούς χρήστες: Ο File Explorer άνοιγε από μόνος του και πεταγόταν μπροστά από τις ανοιχτές εφαρμογές, χωρίς να τον έχει ανοίξει ο χρήστης!

Φυσικά, δεν ήταν τυχαίο που το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε εμφανιστεί με το συγκεκριμένο update. Με το Moment 2 των Windows 11, η Microsoft είχε εκσυγχρονίσει μετά από χρόνια τον File Explorer, προσθέτοντας πολλές χρήσιμες λειτουργίες και βελτιώσεις που ζητούσαν καιρό οι χρήστες, όπως για παράδειγμα οι καρτέλες. Οι τεχνικοί του αμερικανικού κολοσσού γνώριζαν το πρόβλημα, αφού από την πρώτη στιγμή υπήρχαν πολλαπλές αναφορές στα forums του, αλλά τελικά η λύση ήρθε μόλις τώρα, 15 ολόκληρους μήνες μετά!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το συνδυαστικό update του Δεκεμβρίου, με κωδικό έκδοσης KB5033375, διορθώνει το θέμα, με το changelog να αναφέρει:

"Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που επηρεάζει τα παράθυρα του File Explorer. Όταν δεν τα περιμένετε, εμφανιζόντουσαν στο προσκήνιο."

Φυσικά, δεκαπέντε μήνες μοιάζουν με μια αιωνιότητα στο σύγχρονο κόσμο των social media και έτσι πολλοί χρήστες νόμιζαν πως η Microsoft δεν είχε ποτέ πρόθεση να διορθώσει το πρόβλημα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως…