Galaxy S24: Μάθαμε τα χρώματα, τη RAM και τον αποθηκευτικό χώρο όλων των μοντέλων

Άλλη μια διαρροή για τις ναυαρχίδες της Samsung
18 Δεκεμβρίου 2023 14:01
Galaxy S24: Μάθαμε τα χρώματα, τη RAM και τον αποθηκευτικό χώρο όλων των μοντέλων

Καθώς πλησιάζει ο Ιανουάριος, η tech κοινότητα περιμένει με ανυπομονησία την επίσημη κυκλοφορία της Galaxy S24 σειράς της Samsung, που αυτή τη φορά θα έρθει ένα μήνα νωρίτερα στην αγορά. Αναμενόμενα, τις τελευταίες εβδομάδες, πολλαπλές διαρροές πραγματοποιήθηκαν μέσα από διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες, αποκαλύπτοντας βασικές λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα μοντέλα. Τώρα, το φαινόμενο συνεχίζεται, με έναν χρήστη του X να αποκαλύπτει και τις τελευταίες λεπτομέρειες που δε γνωρίζαμε, δηλαδή τα χρώματα των συσκευών, καθώς και τις διατάξεις του αποθηκευτικού χώρου και της RAM.

Αναλυτικότερα, μερικές φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που φαίνεται να προέρχονται από το σύστημα διαχείρισης προϊόντων κάποιου καταστήματος. Σύμφωνα με αυτές, η νέα σειρά της Samsung θα περιορίζει τη μνήμη RAM στα 12GB, κάτι που σημαίνει ότι τα S24 θα υστερούν κάπως σε σύγκριση με τα 24GB RAM που προσφέρουν αντίπαλες Android ναυαρχίδες, όπως οι νεότερες συσκευές της OnePlus και της Xiaomi. Αυτός ο περιορισμός παρατηρείται σε όλα τα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου και του premium Galaxy S24 Ultra.

Η Samsung φαίνεται πως στοχεύει στην εξισορρόπηση του κόστους παραγωγής, με τον Snapdragon 8 Gen 3 να είναι το highlight των τεχνικών προδιαγραφών αυτή τη φορά. Τα Galaxy S24 Plus και Ultra αναμένεται να μοιράζονται τη χωρητικότητα των 12GB, με το βασικό μοντέλο να ξεκινά από τα 8GB.

Όσον αφορά τα χρώματα, η Samsung αναμένεται να προσθέσει μερικές νέες πιο ζωηρές επιλογές, όπως το "Κίτρινο" και το "Βιολετί", ενδεχομένως στοχεύοντας να προσελκύσει μια νεότερη δημογραφική ομάδα.

Από πλευράς αποθηκευτικού χώρου, οι διαρροές υποδηλώνουν ότι θα υπάρχουν επιλογές με έως και 1TB εσωτερικής μνήμης για τη σειρά Galaxy S24, αν και παραμένει ασαφές αν θα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD. Οι επιλογές για το εισαγωγικό μοντέλο θα είναι 128GB και 256GB με μόνη επιλογή τα 8GB RAM, για το S24 Plus θα είναι 256GB και 512GB με μόνη επιλογή τα 12GB RAM και τέλος το S24 Ultra θα έρχεται ομοίως με μόνη επιλογή τα 12GB RAM και με επιλογές 256GB, 512GB ή 1TB για τον αποθηκευτικό χώρο.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση:

Tags: