Samsung Galaxy S24: Πρώτες πληροφορίες για τις τιμές τους

Και τα νέα είναι καλά
14 Δεκεμβρίου 2023 08:56
Samsung Galaxy S24: Πρώτες πληροφορίες για τις τιμές τους

Σε μερικές ημέρες από τώρα, στις αρχές του νέου έτους, η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει τα ολοκαίνουργια μοντέλα της Galaxy S24 σειράς. Τώρα, καθώς οι φήμες και οι διαρροές έχουν φουντώσει για τα καλά, νέες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική τιμολόγησης που θα ακολουθήσει ο κορεατικός κολοσσός ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας από το εγχώριο μέσο Hankyung.

Περνώντας σε λεπτομέρειες ακούγεται πως οι τιμές των Galaxy S24 θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα με αυτές των Galaxy S23, χωρίς η Samsung να κάνει αυξήσεις για κανένα μοντέλο. Αυτό έρχεται ως έκπληξη, ειδικά για το Galaxy S24 Ultra, αφού υπάρχουν πληροφορίες πως ο νέος Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστής που θα χρησιμοποιεί είναι πιο ακριβός από τον περσινό Snapdragon 8 Gen 2 και έτσι τα περιθώρια κέρδους θα είναι μικρότερα για την εταιρία.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Hankyung, για αυτό έχουμε να ευχαριστούμε τον Exynos 2400. Το γεγονός ότι τα απλά S24 μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε πολλές αγορές με τον επεξεργαστή που σχεδιάζει και παράγει η ίδια Samsung, σημαίνει πως τα οικονομικά της νέας σειράς μπορούν να ισορροπήσουν.

Για την ιστορία, το μέσο έφερε στα φώτα της δημοσιότητας και μερικές εκτιμήσεις για τις πωλήσεις των νέων flagships της Samsung.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο κορεατικός γίγαντας αναμένεται να αποστείλει περίπου 33 εκατομμύρια μονάδες στα καταστήματα παγκοσμίως, νούμερο που αντιστοιχεί σε αύξηση 10% σε σύγκριση με τις αποστολές του Galaxy S23 φέτος. Ακριβώς όπως και με το Galaxy S23 Ultra, το Galaxy S24 Ultra θα μπορούσε να καταλήξει να γίνει η πιο δημοφιλής συσκευή από τη νέα τριάδα, χάρη στις πιο ελκυστικές αναβαθμίσεις που θα προσφέρει σε σύγκριση με τα υπόλοιπα δύο μοντέλα.

 

Tags: