Η Apple ετοιμάζει νέο οικονομικό iPad για το 2024 και πολλά άλλα μοντέλα

Θα εμπλουτίσει ολοκληρωτικά τη γκάμα της
09 Δεκεμβρίου 2023 23:53
Η Apple ετοιμάζει νέο οικονομικό iPad για το 2024 και πολλά άλλα μοντέλα

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Apple φαίνεται πως άλλαξε τα σχέδιά της και ανέβαλε την κυκλοφορία των νέων iPad Pro μοντέλων, εστιάζοντας στην κυκλοφορία των αναβαθμισμένων MacBook Pro. Σύμφωνα ωστόσο με τον αναλυτή τεχνολογίας Mark Gurman, η Apple σκοπεύει προσεχώς να ανανεώσει ολόκληρη την iPad σειρά, ξεκινώντας με τα iPad Pro το πρώτο εξάμηνο του 2024. Αυτά τα Pro μοντέλα αναμένεται να διαθέτουν OLED οθόνες, με την κυκλοφορία τους να προγραμματίζεται για τον Μάρτιο. Επιπλέον, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο πολύ οικονομικό iPad μέσα στο δεύτερο μισό του 2024.

Οι πρόσφατες εξελίξεις υποδηλώνουν ότι το επερχόμενο iPad 11ης γενιάς, γνωστό και ως iPad 11, θα παρουσιαστεί πιθανότατα το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Μια έκθεση από το Nikkei Asia αναφέρει ότι η Apple συνεργάζεται με την κινεζική BYD για να μεταφέρει την παραγωγή της στο Βιετνάμ και κάπως έτσι ήρθαν στην επιφάνεια νέες πληροφορίες για τα σχέδιά της.

Το iPad 11 αναμένεται να περάσει τις αρχικές δοκιμές μηχανολογικού ελέγχου τον Φεβρουάριο του 2024. Προβλέπεται ότι θα διατηρήσει τον σχεδιασμό που έφερε η Apple με το iPad 10, με πιθανές βελτιώσεις σε άλλες πτυχές, όπως ο A16 Bionic επεξεργαστής και μια καλύτερη καμέρα.

Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες πως η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και πολλά άλλα iPad προϊόντα το επόμενο έτος. Ακούγεται για παράδειγμα πως στα σκαριά υπάρχει και το iPad mini 7 με A17 Pro επεξεργαστή, μαζί με τα iPad Air και OLED iPad Pro μοντέλα, που έχουν προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον Μάρτιο και θα δουν επίσης σημαντικές αναβαθμίσεις με M2 και M3 chips αντίστοιχα. Επιπλέον, υπάρχουν φήμες για ένα μεγαλύτερο iPad Air μοντέλο με οθόνη 12,9 ιντσών.

Συνολικά, η Apple φαίνεται πως ρίχνει περισσότερο βάρος από ποτέ στα tablets, σκοπεύοντας να εμπλουτίσει σημαντικά τη γκάμα της. Μένει να δούμε φυσικά, τι απ’ όλα αυτά αληθεύει.

Tags: