Αναβαθμίστηκε το WhatsApp για τα iPhone!

Και φέρνει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό
05 Δεκεμβρίου 2023 13:57
Αναβαθμίστηκε το WhatsApp για τα iPhone!

Η πασίγνωστη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων -και όχι μόνο- WhatsApp της Meta, μόλις αναβαθμίστηκε για τα iPhone προσθέτοντας ένα αρκετά σημαντικό χαρακτηριστικό.

Με τη νέα ενημέρωση, η Meta πρόσθεσε την επιλογή όλοι οι χρήστες να μπορούν να στέλνουν εικόνες και βίντεο με το αρχικό format τους, δηλαδή με την πλήρη ανάλυση και το μέγεθός τους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να στείλετε ένα αρχείο στο πρωτότυπο format του είναι να πατήσετε το εικονίδιο + και έπειτα να πάτε στα Έγγραφα και στη συνέχεια στην επιλογή που λέει Εικόνα ή βίντεο. Στη συνέχεια, τα αρχεία εικόνας ή βίντεο που θα επιλέγετε να στέλνετε θα είναι όπως ακριβώς τα τραβήξατε από το κινητό σας. Το WhatsApp έχει όριο τα 2GB.

Δείτε φωτογραφία παρακάτω:

Με αυτήν τη δυνατότητα, θα μπορείτε, λοιπόν, να επιλέξετε ένα αρχείο χωρίς την πρόσθετη συμπίεση που έκανε από μόνο του WhatsApp. Πρόκειται για μία ξεχωριστή επιλογή από την “HD” ανάλυση που προτέθηκε πρόσφατα, η οποία και πάλι συμπιέζει ελαφρώς το αρχείο, αλλά είναι καλύτερης ανάλυσης από μια τυπική φωτογραφία.

Αυτή η δυνατότητα έφτασε σε ορισμένους χρήστες των iPhone πριν από αρκετές εβδομάδες, αλλά είναι πλέον διαθέσιμη για όλους.