Χριστούγεννα 2023: H Microsoft σας δίνει την ευκαιρία να ντυθείτε λιβάδι των Windows XP

Αυτά είναι τα «άσχημα πουλόβερ» της για φέτος
29 Νοεμβρίου 2023 18:08
Χριστούγεννα 2023: H Microsoft σας δίνει την ευκαιρία να ντυθείτε λιβάδι των Windows XP

Απομένει λιγότερο από ένας μήνας για τα Χριστούγεννα και έτσι η Microsoft συνεχίζει την παράδοση των «άσχημων Windows πουλόβερ». Συγκεκριμένα, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρία ξεκίνησε να πουλάει ειδικά πουλόβερ για τις γιορτές, τα οποία φυσικά έχουν σχέδια που σχετίζονται με διάφορα πασίγνωστα προϊόντα της.

Το φετινό σχέδιο είναι για άλλη μια φορά retro, όντας εμπνευσμένο από τα Windows XP. Συγκεκριμένα, το πουλόβερ είναι στα χρώματα του Bliss, του πιο διάσημου wallpaper του λειτουργικού συστήματος. Με αυτό το πουλόβερ, λοιπόν, η Microsoft προσκαλεί τον κόσμο να γυρίσει πίσω στο χρόνο, στην εποχή του Minesweeper, του Internet Explorer και των χαμηλοκάβαλων τζιν.

Το ‘Windows Ugly Sweater: Bliss Edition’, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, πωλείται μέσα από το επίσημο Xbox Gear Shop, με τιμή που ανέρχεται στα €64,95. Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με εκτιμώμενη παράδοση από 30 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου. Παραδόξως, όλα τα νούμερα σχεδόν έχουν ήδη ξεπουλήσει! Η Microsoft τονίζει πως όλα τα έσοδα μετά το κόστος κατασκευής θα δοθούν στο ίδρυμα The Nature Conservancy, έναν οργανισμό που έχει ως αποστολή τη διατήρηση των εδαφών και των υδάτων από τα οποία εξαρτάται όλη η ζωή.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να βρείτε το «άσχημο πουλόβερ» της Microsoft για το 2023 πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, η Microsoft έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν και «άσχημα πουλόβερ» με θεματολογία Windows 95 και Window XP, το 2018 και το 2019, ενώ ακολούθησαν και σχέδια εμπνευσμένα από τη Ζωγραφική και το Ναρκαλιευτή. Πέρυσι, την τιμητική του είχε ο Clippy, ο συνδετήρας που μιλούσε, ενεργώντας ως βοηθός για τους χρήστες στις παλιότερες εκδόσεις του Microsoft Office.