Μια εφαρμογή που υπάρχει σε κάθε Samsung κινητό έφτασε στα Windows

Υπάρχει και σε άλλα Android τηλέφωνα
29 Νοεμβρίου 2023 15:14
Μια εφαρμογή που υπάρχει σε κάθε Samsung κινητό έφτασε στα Windows

Η Samsung ανακοίνωσε ότι από σήμερα θα μπορείτε να εγκαταστήσετε μια πασίγνωστη εφαρμογή της στο Windows PC σας. Ο λόγος γίνεται για την εφαρμογή “Internet”, την οποία βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια διαθέσιμη στα Android smartphones της και όχι μόνο.

Η εφαρμογή “Samsung Internet” είναι από σήμερα διαθέσιμη εντελώς δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε μέσα από το Microsoft Store των Windows. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο browser της εταιρίας βασίζεται στο Chromium της Google και αυτό σημαίνει ότι σας επιτρέπει να προσθέσετε όλα τα bookmarks, τα ανοιχτά tabs, και τις σελίδες που έχετε αποθηκεύσει από τον Chrome σε αυτόν.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να δείτε ολόκληρο το ιστορικό του τηλεφώνου σας μέσα από την εφαρμογή των Windows. Αξίζει να αναφέρουμε ότι προς το παρόν δεν μπορούν να μεταφερθούν οι κωδικοί από τις άλλες συσκευές σε αυτή των Windows, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσει σύντομα με ένα update.

Δείτε εικόνα με την εμφάνιση του Samsung Internet στα Windows PC:

Βρείτε την εφαρμογή πατώντας εδώ.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα PC με Windows 10 ή Windows 11 εγκατεστημένα, ενώ θα μπορείτε να προσθέσετε και extensions μέσα από το Web Store της Google, καθώς και να βάλετε τον browser σε light ή dark mode. Το μέγεθος της εφαρμογής είναι 130MB.

Tags: