Samsung Galaxy S24 Ultra: Διέρρευσαν νέες εικόνες και δείχνουν σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση

Πιο τετραγωνισμένο το νέο Ultra μοντέλο της Samsung!
25 Νοεμβρίου 2023 14:56
Samsung Galaxy S24 Ultra: Διέρρευσαν νέες εικόνες και δείχνουν σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση

Πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την αποκάλυψη των νέων Galaxy S24 μοντέλων της Samsung, τα οποία φέτος αναμένεται να έρθουν νωρίτερα απ’ ότι συνήθως, δηλαδή μέσα στον Ιανουάριο αντί για το Φεβρουάριο. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, τα leaks ολοένα και πληθαίνουν και έτσι τώρα το γύρο του διαδικτύου κάνουν μερικές νέες εικόνες που δείχνουν τη νέα ναυαρχίδα, το Galaxy S24 Ultra, το οποίο θα έρχεται με σημαντικές αλλαγές.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν τρεις φωτογραφίες από έναν εντελώς άγνωστο X λογαριασμό. Ωστόσο, φωτιές ήρθε να ανάψει ο πολύ γνωστός και αξιόπιστος leaker @UniverseIce, ο οποίος επιβεβαίωσε τη γνησιότητά τους, τονίζοντας ότι κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι αυτό είναι ένα πραγματικό S24 Ultra. Στις φωτογραφίες φαίνεται θολωμένος ο σειριακός αριθμός, κάτι που αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται για κάποιο engineering prototype, τα στοιχεία του οποίου έχουν κρυφτεί για να μην ανακαλυφθεί ποιος βρίσκεται πίσω από τη διαρροή.

Κάπως έτσι, λοιπόν, προκύπτει ότι το Galaxy S24 Ultra θα έρχεται με σημαντικές εξωτερικές αλλαγές. Σε σχέση με τον προκάτοχό του, το τηλέφωνο θα είναι πολύ πιο φλάτ. Έπειτα από πολλές γενιές, αφού τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S22 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Note 10 Plus όλα είχαν κυρτές οθόνες στις άκρες, η Samsung φαίνεται πως προτίμησε ένα εντελώς φλάτ πάνελ. Το αποτέλεσμα είναι μικρότερα belezs και αρκετά πιο τετραγωνισμένο design. Φυσικά, στο πίσω μέρος διατηρείται ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός των καμερών με τους τέσσερις φακούς.

Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό.

Tags: