One UI 6.0: Το Android 14 έφτασε και σε παλιότερες Samsung συσκευές

Ώρα για αναβάθμιση
24 Νοεμβρίου 2023 16:42
One UI 6.0: Το Android 14 έφτασε και σε παλιότερες Samsung συσκευές

Η Samsung συνεχίζει να φέρνει το One UI 6.0 σε περισσότερες συσκευές της και από σήμερα θα μπορείτε να το κατεβάσετε σε όλη τη σειρά Galaxy S21. Αναλυτικότερα, το Android 14 έγινε διαθέσιμο σήμερα στην Ευρώπη για τα Samsung Galaxy S21, S21+ και S21 Ultra.

Η ενημέρωση είναι περίπου 2.3GB και μόλις έφτασε στην Ευρώπη μαζί με το τελευταίο security patch του Νοεμβρίου. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς εάν έχετε στην κατοχή σας κάποιο Galaxy S21, είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις και στη συνέχεια στην ενημέρωση λογισμικού. Ωστόσο, εάν ακόμα δεν εμφανίζεται το update στο τηλέφωνό σας, θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα.

Δείτε την εικόνα παρακάτω που δημοσίευσε το GSMarena από έναν χρήστη στην Ελβετία

Αν δεν το γνωρίζετε, το One UI 6.0 φρεσκάρει εντελώς τα Samsung τηλέφωνα και φέρνει παράλληλα πολλά νέα χαρακτηριστικά. Αρχικά, έχουμε να κάνουμε με ένα ανανεωμένο συνολικό design με νέα φόντα και icons, ενώ και το ρολόι στην οθόνη κλειδώματος έχει γίνει μεγαλύτερο. Επίσης, υπάρχει ένα φρέσκο layout στο Quick Panel με τα Wi-Fi και Bluetooth να βρίσκονται στο πάνω μέρος της οθόνης.

Με το One UI 6 θα βρείτε στη συσκευή σας και ένα νέο video play, αλλά για να τον ενεργοποιήσετε θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Galley. Παράλληλα, αλλαγές και αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στο Samsung Health, στο Airplane mode, καθώς και στην μπαταρία.

Μπορείτε να μάθετε όλα όσα φέρνει πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: