Το Galaxy A25 θα είναι το νέο “φθηνό” τηλέφωνο της Samsung (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αναμένεται να αποκαλυφθεί σύντομα
21 Νοεμβρίου 2023 15:31
Το Galaxy A25 θα είναι το νέο “φθηνό” τηλέφωνο της Samsung (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το νέο mid-range smartphone της τον επόμενο καιρό και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας κάποιες φήμες που αφορούν την τιμή του. Ο λόγος γίνεται για το Samsung Galaxy A25, το οποίο αναμένεται να κοστίζει λιγότερα από 300 ευρώ και θα απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν μια τελευταίας γενιάς συσκευή, χωρίς να χρειάζεται να δώσουν πάνω από αυτό το ποσό.

Τι κι αν ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα από την Samsung, αρκετά retail καταστήματα έχουν βάλει ήδη στη λίστα τους το Galaxy A25και αποκαλύπτουν την πλήρη εμφάνισή του, την τιμή του και φυσικά την ημερομηνία διαθεσιμότητάς του. Με κωδικό μοντέλου το CHF279, το επόμενο smartphone της εταιρίας αναμένεται να κοστίζει 315 δολάρια, δηλαδή 290 ευρώ περίπου.

Σύμφωνα με ένα κατάστημα της Ελβετίας, το Samsung Galaxy A25 θα πωλείται από τις 7 Δεκεμβρίου, αν και κάποια άλλα καταστήματα αναφέρουν τις 19 του ίδιου μήνα.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω που έρχονται από το GSMarena.

Όσον αφορά τα specs του, το A25 θα έρθει εξοπλισμένο με τον Exynos 1280 SoC και θα τρέχει απευθείας με το One UI 6 που βασίζεται φυσικά στο Android 14. Μάλιστα, θα μπορείτε να το προμηθευτείτε με 6GB RAM και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο ή με 8GB RAM και 256GB στην αποθήκευση. Το τηλέφωνο αναμένεται να υποστηρίζει και microSD κάρτα που θα φτάνει το 1TB.

Το Samsung Galaxy A25 θα έχει μία Full HD+ OLED οθόνη στις 6.5 ίντσες και μία μεγάλη μπαταρία που αγγίζει τα 5.000mAh με 25W υποστήριξη στη φόρτιση. Στο πίσω μέρος θα βρείτε τρεις κάμερα με τον κεντρικό φακό να είναι στα 50MP, τον ultrawide στα 8 και η macro κάμερα στα 2MP. Όσον αφορά την selfie κάμερα, αυτή βρίσκεται στα 13MP.

Το Samsung Galaxy A25 (5G) αναμένεται να αποκαλυφθεί πολύ σύντομα.

Tags: