Έτσι θα μοιάζουν τα Samsung Galaxy S24 (ΦΩΤΟ)

Νέα renders αποκαλύπτουν την εμφάνισή τους
14 Νοεμβρίου 2023 14:11
Έτσι θα μοιάζουν τα Samsung Galaxy S24 (ΦΩΤΟ)

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές εικόνες που δείχνουν πώς θα μοιάζουν τα Samsung Galaxy S24, σύμφωνα πάντα με όλα αυτά που έχουν ακουστεί.

Αρχικά, τα δύο μικρότερα μοντέλα, τα Galaxy S24 και S24+ θα έχουν -σύμφωνα πάντα με τις φήμες- επίπεδη επιφάνεια και στρογγυλεμένες γωνίες με τους τρεις φακούς της κάμερας να προεξέχουν στο πίσω μέρος. Ωστόσο, το S24 Ultra, το οποίο θα είναι και το πιο ακριβό της σειράς, θα έχει δύο επιπλέον κάμερες στο πίσω μέρος και διαστάσεις 162,3x79,0x8,7 mm, δηλαδή σχεδόν ίδιες με τον προκάτοχό του.

Ωστόσο, το Ultra θα έχει και αυτό επίπεδη επιφάνεια και λεπτότερα bezels. Επιπροσθέτως, διάφορες πηγές λένε εδώ και καιρό, ότι το μεγάλο μοντέλο της S24 σειράς θα έρθει με πλαίσιο τιτάνιου, όπως ακριβώς είδαμε και στα iPhone 15 Pro.

Με όλα αυτά που ακούγονται, λοιπόν, το X account Sonny Dickson έδωσε στη δημοσιότητα μερικές εικόνες-renders και παρουσιάζουν πώς θα μοιάζουν και τα τρία τηλέφωνα.

Τα  Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra, φημολογείται ότι θα διαθέτουν οθόνες με φωτεινότητα έως και 2.500 nits. Πρόκειται για μια τεράστια αύξηση της τάξεως του 42% σε σύγκριση με τα Galaxy S23 μοντέλα. Για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη απεικόνιση, η Samsung ακούγεται πως σκοπεύει να ενσωματώσει το πρωτοποριακό M13 OLED πάνελ με τεχνολογία LTPO, σε όλα τα μοντέλα Galaxy S24.

Αυτό σημαίνει πως και το απλό S24 θα μπορεί να ρίξει το ρυθμό ανανέωσής του από τα 120Hz στο 1Hz, έτσι ώστε η διάρκεια ζωής της μπαταρίας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Όσον αφορά την ανάλυση, το Galaxy S24+ πρόκειται να δει μια σημαντική αναβάθμιση, μεταβαίνοντας από την ανάλυση Full HD+ που είδαμε στο Galaxy S23+ στην πιο ευκρινή QHD+. Ωστόσο, το βασικό Galaxy S24 μοντέλο, ενδέχεται να παραμείνει στην Full HD+ ανάλυση.

Τα Galaxy S24 και Galaxy S24+ πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε πολλά χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι και το βιολετί και περισσότερα μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Σύμφωνα με φήμες, η Samsung θα παρουσιάσει τα τηλέφωνά της στις 17 Ιανουαρίου και όχι μέσα στον Φεβρουάριο όπως μάς είχε συνηθίσει.

Tags: