iPhone SE 4: Το πιο φθηνό τηλέφωνο της Apple θα βάλει τέλος στο “Touch ID”

Νέες φήμες από το τηλέφωνο που έχει την κωδική ονομασία D59
10 Νοεμβρίου 2023 13:44
iPhone SE 4: Το πιο φθηνό τηλέφωνο της Apple θα βάλει τέλος στο “Touch ID”

Στα φώτα τις δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες που αφορούν το iPhone SE 4ης γενιάς, το οποίο θα είναι και το πιο οικονομικό τηλέφωνο της εταιρίας. Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ που έρχεται από το MacRumors, η συσκευή θα βάλει τέλος στο Touch ID και στο Home Button για πάντα, μιας και θα φέρει μαζί του το Face ID.

Το επόμενο iPhone SE που έχει την κωδική ονομασία D59 δε θα έρθει με το γνωστό -και παλιό- σχεδιασμό όπως είδαμε στα προηγούμενα μοντέλα, αφού το εξωτερικό του θα μοιάζει με το iPhone 14. Η Apple θα τροποποιήσει το σασί της συσκευής για να μην μοιάζει ακριβώς ίδιο με το iPhone 14, με την οθόνη του να αγγίζει τις 6.1 ίντσες. Μία πολύ σημαντική διαφορά, όμως, θα είναι στο πίσω μέρος, αφού αντί για τη γνωστή διπλή κάμερα, θα προσφέρει μόνο μία, όπως ακριβώς στα προηγούμενα μοντέλα.

Για αυτό το λόγο, η Apple θα κατασκευάσει ένα νέο ειδικό backplate για να φιλοξενήσει το φακό, με το MacRumors να προσθέτει ότι αυτός ο φακός θα ανέρχεται στα 48MP και θα είναι παρόμοιος με αυτόν των απλών iPhone 15.

Το iPhone SE 4ης γενιάς δε θα έχει Touch ID και η Apple θα προχωρήσει στο Face ID και εδώ, ενώ αναμένεται να ζυγίζει 164 γραμμάρια και να προσφέρει USB-C αντί για Lightning connector. Τέλος, υπάρχει μία ακόμη φήμη που λέει ότι το Action Button που είδαμε στα iPhone 15 Pro θα είναι ενσωματωμένο σε αυτό το τηλέφωνο, αφού πρόκειται να το έχουν όλα τα νέα μοντέλα του 2024.

Πολλοί λένε ότι το iPhone SE 4 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2025, λίγο μετά την κυκλοφορία των iPhone 16. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: