Προ-εγκατεστημένο το Microsoft Office στις μελλοντικές συσκευές της Asus;

Η Microsoft εισχωρεί στο Android όλο και περισσότερο
03 Οκτωβρίου 2015 17:09
Προ-εγκατεστημένο το Microsoft Office στις μελλοντικές συσκευές της Asus;

Η Microsoft και η Asus έχουν ανακοινώσει μια διευρυμένη συμφωνία εκμετάλλευσης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, η οποία θα επιτρέψει στην Asus να δώσει στα Android smartphone και tablet της πρόσβαση σε περισσότερες παραχωρούμενες τεχνολογίες από τη Microsoft. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, φαίνεται ότι οι υπηρεσίες του Microsoft Office μπορεί να έρθουν προ-εγκατεστημένες σε ορισμένες μελλοντικές συσκευές της Asus, ως μέρος της συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιριών. Ακολουθεί δελτίο τύπου από Microsoft και Asus:

Η συμφωνία περιλαμβάνει μια ευρείας κάλυψης άδεια, για παράδειγμα, τα smartphone και tablet της Asus που βασίζονται στο Android και το λογισμικό της Microsoft, συσκευές και υπηρεσίες. Προετοιμάζει το έδαφος για στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών, συμπεριλαμβανομένων των προ-εγκατεστημένων από την Asus υπηρεσιών παραγωγικότητας του Microsoft Office για τα Android smartphone και tablet της Asus.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft έχει συνάψει συμφωνία για την προ-εγκατάσταση του Microsoft Office σε Android συσκευές.

Τέλος, η Microsoft νωρίτερα αυτό το έτος, έκανε επίσης μια συμφωνία με τη Samsung για την προ-εγκατάσταση κάποιων υπηρεσιών της στις Samsung συσκευές, όπως είδαμε στα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge.