Είναι αυτή η τελική ημερομηνία για την παρουσίαση των Samsung Galaxy S24;

Το Unpacked event θα πραγματοποιηθεί στην Αμερική
03 Νοεμβρίου 2023 15:17
Είναι αυτή η τελική ημερομηνία για την παρουσίαση των Samsung Galaxy S24;

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια νέα διαρροή που αποκαλύπτει για άλλη μια φορά, ότι η Samsung θα πραγματοποιήσει το επόμενο Unpacked event της τον Ιανουάριο και όχι τον Φεβρουάριο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κορεάτικο site, Biz SBS, το επερχόμενο unpacked event θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου του 2024 και για πρώτη φορά η Samsung θα πραγματοποιήσει την εκδήλωσή της από τις ΗΠΑ και όχι από την Κορέα. Παλιότερες φήμες έλεγαν ότι τα Galaxy S24 θα αποκαλυφθούν στις 18 Ιανουαρίου, αλλά σύμφωνα με την εν λόγω σελίδα, η Samsung θα τα παρουσιάσει νωρίτερα.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι η Samsung για πολλά χρόνια αποκάλυπτε τις νέες συσκευές της μέσα στον Φεβρουάριο, αλλά όπως όλα δείχνουν φέτος προτίμησε να σπάσει την παράδοση.

Τα Galaxy S24 και Galaxy S24+ πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε πολλά χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι και το βιολετί και περισσότερα μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τα  Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra, φημολογείται ότι θα διαθέτουν οθόνες με φωτεινότητα έως και 2.500 nits! Πρόκειται για μια τεράστια αύξηση της της τάξεως του 42% σε σύγκριση με τα Galaxy S23 μοντέλα. Για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη απεικόνιση, η Samsung ακούγεται πως σκοπεύει να ενσωματώσει το πρωτοποριακό M13 OLED πάνελ με τεχνολογία LTPO, σε όλα τα μοντέλα Galaxy S24.

Σε αυτά τα χρώματα θα κυκλοφορήσουν τα Galaxy S24 της Samsung

Αυτό σημαίνει πως και το απλό S24 θα μπορεί να ρίξει το ρυθμό ανανέωσής του από τα 120Hz στο 1Hz, έτσι ώστε η διάρκεια ζωής της μπαταρίας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Όσον αφορά την ανάλυση, το Galaxy S24+ πρόκειται να δει μια σημαντική αναβάθμιση, μεταβαίνοντας από την ανάλυση Full HD+ που είδαμε στο Galaxy S23+ στην πιο ευκρινή QHD+. Αυτή η βελτίωση σημαίνει προφανώς πιο ‘κοφτερό’ περιεχόμενο, ιδίως κατά την ανάγνωση κειμένου. Ωστόσο, το βασικό Galaxy S24 μοντέλο, ενδέχεται να παραμείνει στην Full HD+ ανάλυση.

Tags: