One UI 6: Το νέο τεράστιο update της Samsung έφτασε στα Galaxy S23

Βασισμένο φυσικά στο Android 14
30 Οκτωβρίου 2023 13:16
One UI 6: Το νέο τεράστιο update της Samsung έφτασε στα Galaxy S23

Στις αρχές του Οκτωβρίου, η Google διέθεσε επίσημα το Android 14 για τις συσκευές της, ενώ υπήρχε ήδη και σε beta μορφή σε ορισμένα Samsung Galaxy τηλέφωνα. Η αναμονή έφτασε πλέον στο τέλος της και η εταιρία κυκλοφόρησε το One UI 6 που είναι φυσικά βασισμένο στο ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα της Google, σε τρεις συσκευές της.

Πιο συγκεκριμένα, η Samsung μόλις κυκλοφόρησε επίσημα την έκδοση One UI 6 (Android 14) στα Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra μαζί με το security patch του Οκτωβρίου. Η νέα ενημέρωση είναι περίπου 3GB και βελτιώνει αρκετά τις συσκευές, ενώ παράλληλα προσθέσει και κάποια ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά.

Αρχικά, έχουμε να κάνουμε με ένα ανανεωμένο συνολικό design με νέα φόντα και icons, ενώ και το ρολόι στην οθόνη κλειδώματος έχει γίνει μεγαλύτερο. Επίσης, υπάρχει ένα φρέσκο layout στο Quick Panel με τα Wi-Fi και Bluetooth να βρίσκονται στο πάνω μέρος της οθόνης.

Δείτε φωτογραφία που δημοσίευσε το GSMarena:

Με το One UI 6 θα βρείτε στη συσκευή σας και ένα νέο video play, αλλά για να τον ενεργοποιήσετε θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Galley. Παράλληλα, αλλαγές και αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στο Samsung Health, στο Airplane mode, καθώς και στην μπαταρία.

Να σας πούμε σε αυτό το σημείο, ότι εάν δεν βλέπετε ακόμη το update στη συσκευή σας, καλό θα ήταν να κάνετε λίγη υπομονή ακόμη, καθώς μιλάμε για ένα παγκόσμιο λανσάρισμα και ίσως σε ορισμένες συσκευές καθυστερήσει. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: