Μάλλον θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε το PC σας το 2024

Δηλώσεις από την Intel
08 Οκτωβρίου 2023 11:25
Μάλλον θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε το PC σας το 2024

Κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου αναλυτών της Citi, ο CFO της Intel, David Zinsner συζήτησε την ανανέωση των Windows που έρχεται την επόμενη χρονιά, τονίζοντας πως οι καταναλωτές μάλλον θα πρέπει να αναβαθμίσουν τα PCs τους εξαιτίας της νέας έκδοσης των Windows.

Πιστεύουμε πως το 2024 θα είναι πολύ καλή χρονιά, ειδικά λόγω της αναβάθμισης των Windows. Θεωρούμε πως η βάση εγκατάστασης είναι πολύ παλιά και χρειάζεται ανανέωση. Πιστεύουμε πως η επόμενη χρονιά μπορεί να είναι η αρχή μιας ανανέωσης με τα Windows να είναι ο καταλύτης.

Η Intel ετοιμάζει την Meteor Lake πλατφόρμα της για την επόμενη γενιά των Windows που θα αποκαλούνται λογικά Windows 12. Τα νέα chips θα καταφθάσουν το Δεκέμβριο, έχοντας και ενσωματωμένο ένα AI επεξεργαστή, για να υποστηριχτούν τα AI χαρακτηριστικά που θα προσθέσει η Microsoft στα Windows.

Καθώς ξεκινάμε να αναπτύσσουμε μελλοντικές εκδοχές των Windows, σκεφτόμαστε και άλλες λειτουργίες όπου η AI θα παίξει ένα φυσικό ρόλο στην εμπειρία χρήσης. – Yusuf Mendi, επικεφαλής marketing της Microsoft