Η Intel θα δίνει δωρεάν το Assassin's Creed Mirage με επεξεργαστές και κάρτες γραφικών της

Αβέβαιο αν η προσφορά θα ισχύει στη χώρα μας
18 Αυγούστου 2023 19:24
Η Intel θα δίνει δωρεάν το Assassin's Creed Mirage με επεξεργαστές και κάρτες γραφικών της

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, εδώ και κάποιες εβδομάδες η AMD δίνει δωρεάν αντίγραφα του άκρως αναμενόμενου Starfield, για να πείσει περισσότερους PC gamers που θέλουν να χτίσουν νέο υπολογιστή ή να κάνουν αναβάθμιση να αγοράσουν τις κάρτες γραφικών και τους επεξεργαστές της. Κάπως έτσι και η Intel ανακοίνωσε τώρα μια νέα αντίστοιχη προωθητική ενέργεια.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στο πλαίσιο των Intel Gamer Days, η εταιρία χαρίζει όχι ένα παιχνίδι, αλλά δύο, τα Assassin’s Creed Mirage και Nightingale. Η προσφορά ξεκινά σε διάφορες χώρες στις 21 Αυγούστου και ολοκληρώνεται προς τα τέλη του επόμενου μήνα. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά», η διαθεσιμότητα εξαρτάται από τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Intel υπάρχουν πληροφορίες για άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία, αλλά δεν αναφέρεται κάτι συγκεκριμένο για την Ελλάδα. Για την ώρα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο αν ο αμερικανικός κολοσσός θα συνεργαστεί και με ελληνικά retail καταστήματα, αλλά σίγουρα είναι κάτι που αξίζει να έχετε κατά νου αν σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο νέο Core i επεξεργαστή 12ης ή 13ης γενιάς ή κάποια Arc κάρτα γραφικών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ειδική ιστοσελίδα που έχει ετοιμάσει η Intel πατώντας εδώ.

Μερικές βασικές πληροφορίες για το Assassin’s Creed Mirage

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικά στις 5 Οκτωβρίου του 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Stadia, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+. Μάλιστα, είναι πιο προσιτό και δε ζητάει €79.99, αλλά αντιθέτως η τιμή του ανέρχεται σε €49.99.

Το Assassin’s Creed Mirage έχει φτιαχτεί για να τιμήσει τις ρίζες της σειράς και έτσι εστιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια. Τεράστια έμφαση έχει δοθεί στο parkour, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται πως οι παίκτες θα μπορούν να περιηγούνται ομαλά στην Βαγδάτη. Ομοίως, και το stealth είναι πολύ βασικό, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ξανά και τα assassinations που θα είναι πιο έντονα από ποτέ.

Το παιχνίδι θα αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Μιας και το Assassin’s Creed Mirage λαμβάνει χώρα 20 χρόνια πριν το Assassin's Creed Valhalla, ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ο Basim, είναι 17 ετών και έτσι τη φωνή του έχει δώσει αυτή τη φορά ο Lee Majdoub.