O MrBeast γίνεται χορηγός σε φανέλα ομάδας του NBA

Στα χνάρια των Logan Paul και KSI με την Barcelona
02 Οκτωβρίου 2023 22:13
O MrBeast γίνεται χορηγός σε φανέλα ομάδας του NBA

Στα χνάρια των Logan Paul και KSI βαδίζει ο "βασιλιάς του YouTube", MrBeast καθώς ανακοίνωσε ότι γίνεται χορηγός σε ομάδα του NBA

Ο κατά κόσμον γνωστός Jimmy Donaldson υπέγραψε συμφωνία με την ιστορική ομάδα των Charlotte Hornets, ώστε να φιγουράρει το λογότυπο των "Feastables" στην φανέλα της ομάδας του NBA από την επερχόμενη σεζόν 2023-2024. Για όσους δε γνωρίζουν τα "Feastables" είναι η μάρκα σοκολατών που λανσάρει ο MrBeast από τον Ιανουάριο του 2020 και έχουν γίνει ανάρπαστες στις ΗΠΑ. 

ΤΟ λογότυπο των Feastables δε θα εμφανίζονται μόνο στην επίσημη φανέλα των Hornets αλλά και στην αντίστοιχη ομάδα της G League του NBA, τους Greensboro Swarm, με τους οποίους συνεργάζονται οι Hornets, αλλά και στην esports ομάδα τους, ονόματι "Hornets Venom GT", η οποία αγωνίζεται σε τουρνουά NBA 2K. Ακόμη θα εμφανίζεται σε όλα τα διαφημιστικά και τα σκηνικά των συνεντεύξεων Τύπου της ομάδας στο γήπεδό της. 

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ένας influencer γίνεται μέγας χορηγός μιας ομάδας του NBA. Από την πλευρά του ο MrBeast δεν παρέλειψε να κάνει το αντίστοιχο tweet στο Χ (πρώην Twitter) λέγοντας πως "ανυπομονεί να δει πως θα φαίνεται το λογότυπο μέσα στο παρκέ". 

Αξίζει να αναφέρουμε μέχρι πρότινος ο θρυλικός Μάικλ Τζόρνταν ήταν πλειοκτήτης των Hornets. Τον περασμένο Αύγουστο όμως ολοκληρώθηκε η πώληση του πλειοψηφικού του πακέτου στους Gabe Plotkin και Rick Schnall, διατηρώντας όμως ένα μικρό ποσοστό στην εταιρία. 

Παρόμοιο βεληνεκούς deal υπέγραψαν ο Logan Paul και ο KSI με την ομάδα της Μπαρτσελόνα, ώστε το PRIME να γίνει χορηγός της αλλά και το επίσημο ενεργειακό ποτό του συλλόγου. O Mr Beast είναι ο κορυφαίος σε subscribers YouTuber του κόσμου με πάνω από 186 εκατομμύρια συνδρομητές. 

Tags: